Jekaterina Rižikova: kā attīrīt māju no negatīvās enerģijas

Mājas enerģētiskā tīrīšana jāsāk ar spoguļiem. Tieši spoguļi ir visspēcīgākie enerģijas informācijas glabātāji. Jums ir jānoslauka visi spoguļi un atstarojošās virsmas mājā ar sāls šķīdumu. Lai pilnībā neitralizētu informāciju, jums vajadzētu palaist drānu pa spoguļa virsmu tieši deviņas reizes.

Visas vecās lietas būs jāizmet. Jekaterina Rižikova stāsta, ka visos priekšmetos, mēbelēs, sadzīves tehnikā, apģērbā un virtuves piederumos uzkrājas noteikta enerģija, tāpēc nāksies šķirties no dažām vecajām lietām. Pirmkārt, jāpārliecinās, vai mājā nav nevajadzīgu, saplīsušu lietu, kā arī tādu priekšmetu, kas izraisa nepatīkamas atmiņas vai sajūtas.

Lasi arī: Prognoze ūdens stihijas zīmēm 2023.gada novembrim: Vēžiem jāpieņem svarīgi lēmumi, Skorpioniem sāksies baltā līnija, Zivis gribēs ceļot!

Lasi arī: Prognoze uguns stihijas zīmēm 2023.gada novembrim: Aunu sagaida laime, Lauvu – sarežģīti notikumi, Strēlnieku – ne tik vienkāršs periods!

Pēc sāls tīrīšanas līdzi jāņem baseins ar ūdeni, vaska baznīcas svece un asinszāles vai vērmeles zari. Vislabāk ir ņemt avota vai kausētu ūdeni. Ar šo ūdeni jums jāapsmidzina visi mājas stūri. Pēc šīs procedūras nepieciešams aizdedzināt asinszāles vai vērmeles zaru un izfumigēt visas telpas.

Pēdējais enerģētiskās mājas tīrīšanas posms ietver negatīvisma neitralizēšanu ar sveci. Lai to izdarītu, jums jāiededz baznīcas svece un jāiet ar to pa visu māju.

Kā zināt, vai jūsu māja ir atbrīvota no negatīvās enerģijas? Jekaterina Rižikova apgalvo, ka, ja sveces vasks plūst gludi un tā krāsa ir gaiša, tad telpā vairs nav negatīvisma. Pilsētas šamane Jekaterina Rižikova iesaka enerģētisko tīrīšanu divas reizes gadā. Tad mājā vienmēr valdīs labvēlīga atmosfēra un harmonija.

Daudzi ekstrasensi apgalvo, ka mājokļa aura ir atkarīga arī no mēbeļu izvietojuma mājā. Pēc viņu domām, mājas enerģētika uzlabosies, ja mēbeles tiks sakārtotas saskaņā ar visiem Fen Šui noteikumiem .

Leave a Comment