Prognoze ūdens stihijas zīmēm 2023.gada novembrim: Vēžiem jāpieņem svarīgi lēmumi, Skorpioniem sāksies baltā līnija, Zivis gribēs ceļot!

Ūdens stihijas zīmju pārstāvjiem 2023.gada novembrī izdosies uzlabot savu dzīvi un atrast laimi!

Vēzis

Novembrī Vēžiem sākas izšķirošais periods, kad svarīgi pieņemt pareizos lēmumus. Jūsu enerģijas potenciāls būs vislabākajā līmenī, taču tas nenozīmē, ka veiksme steigsies jūsu rokās. Zvaigznes iesaka būt aktīvam. Taču mēneša pirmajā pusē darba augļus var nesaņemt. Visādā ziņā veiksmīgāka būs novembra otrā puse. Neatsakieties no jums veltītu cilvēku atbalsta. Esiet gatavi tam, ka mēneša pēdējās dienās jūsu enerģijas resursi vājināsies.

Labvēlīgas dienas – 3, 8, 13, 17, 21, 25, 29.

Nelabvēlīgas dienas – 1., 6., 11., 15., 19., 23., 27.

Kas sagaida Vēzi 2023. gada novembrī

Pateicoties augstajam enerģijas līmenim novembrī, Vēzis piedzīvos paaugstinātu emocionālo fonu. Iekšējais stāvoklis nebūs saistīts ar ārējiem notikumiem. Apkārtējie cilvēki un apstākļi pastāvīgi mainīsies. Notikumi sāks notikt haotiski. Mēneša pirmajā pusē veiktās darbības nesīs tikai iluzorus panākumus. Patiesībā situācija uz labo pusi nemainīsies.

Mēneša pirmajās dienās Vēži var saskarties ar nepatiesiem solījumiem, izlikšanos un divkosību no kolēģu un tuvinieku puses. Šāds stāvoklis jums nebūs piemērots, var rasties konflikti, strīdi un tiesvedības. Tajā pašā laikā pie apvāršņa var parādīties konkurenti, kuru uzdevums būs iedragāt tavu autoritāti vienā vai otrā jomā. Šie cilvēki var ne tikai tenkot, bet arī radīt šķēršļus dažādos jautājumos.

Zvaigznes brīdina Vēžus no atklātas konfrontācijas. Parādiet gudrību un pacietību, izvairieties no dalības konfliktos. Jau 15. datumā jūsu pozīcija mainīsies. Pavērsies ceļi sarežģītu problēmu risināšanai. Šis ir arī laiks, lai izstrādātu nākotnes plānus. Situācija ģimenes frontē prasīs arī Vēžu uzmanību un novirzīs viņu uzmanību no profesionālo problēmu risināšanas.

Novembra otrajās desmit dienās esiet uzmanīgs pret saviem mīļajiem. Mēneša pēdējo trešdaļu sarežģīs Vēžu enerģijas līmeņa pavājināšanās. Vēl būs daudz steidzamu lietu, bet spēki mazināsies. Šajā periodā noteikti atrodiet laiku kvalitatīvai atpūtai.

Mīlestība

Ja par pārmaiņām personīgajā dzīvē esi domājis jau ilgāku laiku, tās droši vari sākt īstenot novembrī. Šomēnes iespējamas jebkādas izmaiņas – šķiršanās, ģimenes stāvokļa maiņa, mīlas saiknes nostiprināšanās. Zvaigznes būs vientuļo zīmes pārstāvju pusē, kuri vēlas atrast dvēseles palīgu.

Mīlestības dēka, kas sākas novembrī, veiksies labi. Dodiet attiecībām iespēju attīstīties dabiskā tempā, nepaātriniet un nebremzējiet lietas. Parasti Vēži rūpīgi sargā savus iekšējos pārdzīvojumus no ziņkārīgo acīm. Novembrī zvaigznes iesaka kļūt atvērtākam un pastāstīt partnerim par savām izjūtām. Tas radīs labumu attiecībām.

Lasi arī: Prognoze gaisa stihijas zīmēm 2023.gada novembrim: Dvīņiem jāpievērš uzmanība karjerai, Svariem liktenis dos iespēju, Ūdensvīrus sagaida profesionāla izaugsme!

Lasi arī: Prognoze zemes stihijas zīmēm 2023.gadam: Vērsis sekos savām vēlmēm, Jaunava mainīs savu dzīvi, Mežāzis kāps pa karjeras kāpnēm!

Daudzi pāri vēlēsies dzemdēt bērnu. Bērni ir dabisks mīlestības paplašinājums, taču neaizmirstiet par atbildību par šādu lēmumu. Pirmkārt, jums vajadzētu rūpēties par materiālo bāzi, lai mazulis augtu labklājības un labklājības atmosfērā.

Nauda un karjera

Novembrī Vēžiem var rasties nelielas finansiālas grūtības. Jūs veiksmīgi tiksiet ar tiem galā. Zvaigžņu eksperti iesaka būt uzmanīgiem naudas lietās un ieklausīties savā intuīcijā. Dažreiz var rasties nepieciešamība tērēt pārāk daudz. Tas mudinās meklēt papildu ienākumu avotu.

Zīmes pārstāvji var saņemt vilinošu piedāvājumu attiecībā uz finansēm. Pirms pieņemat, padomājiet par to divreiz. Tāpat esi uzmanīgs, slēdzot līgumus un parakstot biznesa papīrus, lai nezaudētu finansiālo stabilitāti.

Karjeras un darba ziņā mēnesis nav īpaši spožs. Ikdiena būs rutīnas piepildīta. Jums var būt garlaicīgi, taču tas nav iemesls, lai mazāk uzmanības pievērstu saviem darba pienākumiem. Jūsu nolaidība izraisīs vadības kritiku vai pat bonusa atņemšanu.

Vese***a

Jūsu Vese***a šajā mēnesī ir tieši atkarīga no jūsu spējas izturēt stresu. Centies savaldīt negatīvās emocijas un nepadoties drūmām domām. Mēneša pirmajā pusē pastāv saaukstēšanās risks, tāpēc ģērbieties silti. Noteikti atliciniet laiku atpūtai un pareizam miegam. Būtu jauki attīrīt organismu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment