Ko darīt, ja jūs aktīvi sazināties, bet viņš nepiedāvā tikties

Iepazīšanās vienam ar otru ir svarīgs solis, pirms sākas tikšanās. Jums jāpārbauda, ​​kā jūs viens otram derat, kādi ir jūsu mērķi un nodomi. Bet, ja jūs esat tik cieši iepazinies un sazinieties vairākus mēnešus un joprojām neesat tikušies oficiāli, kaut kas nav kārtībā. Un šeit ir iemesls:

Jūs esat pelnījuši oficiālas attiecības.

Protams, noteikt savu statusu, var būt biedējoši, taču tam vajadzētu būt dabiskam arī pēc daudzu nedēļu ilgas ciešas komunikācijas. Ja tas nenotiek, tad viņš neko negrib.

Lasi arī: Mīlestības horoskops par 2018. gada jūliju

Attiecības nevar attīstīties tik lēni.

Protams, jūs nevēlaties steigties, bet varbūt tas viss ir tik lēns. Ja jūs bieži staigājat uz randiņiem, bet neatbilstat, jums nav pieejas – jūs vienkārši pierodat pie cita.

Jums ir nepatiesa drošības sajūta.

Jūs varat iedomāties, ka, ja šī persona vēlas pavadīt laiku kopā ar jums, tad viss iet uz attiecībām. Bet vai viņam tevi nevajadzēja uzzināt jau sen? Jūs varat justies droši un stabili tikai tad, ja jau esat oficiāls pāris. Viss, kas ir mazāks par to, nav jūsu laika vērts.

Iespējams, ka jūs esat tikai rezerves opcija.

Kāpēc vēl viņš tevi glabā, neuzaicinot tevi uz īstu randiņu? Varbūt tu esi viņa rezerve.

Jums ir virtuālas attiecības.

Jūs varat daudz rakstīt, bet patiesībā redzēt maz. Tad, kad jūs satiekaties, jūs sapratīsiet, ka starp jums nav viss, kas bija tiešsaistē.

Iespējams, ka neesat vienīgā viņam.

Tas ir kauns, to teikt, bet, ja jūs cieši sazināties vairākas nedēļas vai ilgāk, droši vien jūs to neesat pamanījusi. Pretējā gadījumā kāpēc viņš nevēlas tikties ar tevi, ja tu būtu viņam vienīgā, kura viņam tik ļoti patīk?

Lasi arī: Sieviešu horoskops 2018. gada jūlijam – sievietēm šis mēnesis sniegs harmoniju

Viņš nav pārliecināts par tevi.

Tomēr, ja jūs esat pārliecināta, ka viņam nav citas, tad viņš nav pietiekami pārliecināts par savām jūtām, lai attīstītu attiecības ar tevi. Vai jūs patiešām vēlaties zināt, kad tas uzdrīkstēsies? Ja viņš vēl nav redzējis, cik tu skaista, tev nebūs jātērē laiks.

Pareizā persona negaidīs otru.

Ikviens, kas tevi novērtē, gribēs iegūt tevi tūlīt. Viņš netērēs laiku, ja viņš to varēs pavadīt attiecībās ar jums.

Pretējā gadījumā jūs riskējat piekrist mazākumam.

Jūs vēlaties nopietnas un reālas attiecības, bet jūs pieņemat to, ko viņš jums dod. Vai tas ir normāli? Ja viņš vēl nav noteicis randiņa datumu, maz ticams, ka tas tiks noteikts tuvākajā nākotnē.

Avots

Leave a Comment