Jums ir sausa āda un pastiprināti izkrīt mati? Uzziniet, kādi vitamīni nepieciešami!

Sarkani izsitumi un matu izkrišana

Tas signalizē par B7 grupas vitamīnu trūkumu. Lai atrisinātu šo problēmu, nepieciešams uzturā lietot vārītas olas, lasi, avokado, valriekstus, sojas pupiņas, sēnes, avenes un banānus.

Sarkani un balti plankumi uz rokām, sejas, muguras un gurniem, kas atgādina pumpas

Liecina par taukskābju, A un E vitamīnu trūkumu organismā. Tas nozīmē, ka nepieciešams izvairīties no piesātināto tauku un trans-taukskābju lietošanas uzturā. Vairāk nepieciešams lietot uzturā lasi, sardīnes, valriekstus, mandeles. Ēdiet vairāk dārzeņu: burkānus, sarkanos piparus, saldos kartupeļus. Šie dārzeņi satur beta karotīnu, kas regulē organisma spējas uzsūkt vitamīnus.

Lasi vēl: Recepte, kas ņemta no Bībeles, palīdzēs izārstēt visas Sli**bas

Plaukstu nejūtīgums un tirpšana

B6, B9 un B12 grupas vitamīnu trūkums ir saistīts ar perifēro nervu sistēmu, kas arī izraisa nejutīgumu un tirpšanu, depresiju, anēmiju un rada nogurumu. Šo problēmu risināšanai nepieciešams uzturā lietot spinātus, sparģeļus, vēžveidīgos, krabjus, olas un vistas gaļu.

Sāpes pirkstos, plaukstās, kājās un mugurā, kā arī muskuļu spazmas

Šādas Vese***as problēmas liecina par kalcija un kālija deficītu. Ja regulāri nodarbojieties ar fiziskām aktivitātēm un daudz svīstat, tas nozīmē, ka zaudējat arī daudz vitamīnu. Iesakām uzturā lietot vairāk mandeļu, lazdu riekstu, banānu, ķiršu, greipfrūtu, ābolu, brokoļu un dārzeņu.

Avots: fithacker.ru

Leave a Comment