Jupiters Vērsī sākot ar 2023. gada 16. maiju: kā pareizi mijiedarboties ar planētu saskaņā ar jūsu Zvaigžņu zīmes

Jupiters ir viena no svarīgākajām planētām. Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka Jupiteram ir ļoti spēcīga ietekme uz mūsu apziņu, taču tas dara to slēpti, nevis tieši. Laiks noskaidrot, kā tas ietekmēs dažādās Zvaigžņu zīmes no 2023. gada 16. maija Vērsī.

Uzturēšanās lielākās un smagākās planētas Vērsī ilgs tieši gadu  – līdz 2024.gada maija beigām. Viņa lielākā ietekme būs pašā uzturēšanās Vērsī sākumā un šī ceļa vidū – rudenī un ziemas sākumā. Ir ļoti svarīgi atcerēties Jupitera enerģijas sarežģījumus, lai pareizi noteiktu savas prioritātes un izvirzītu pareizos mērķus. Zvaigžņu eksperti pastāstīja, kā to izdarīt katram Zvaigžņu zīmes pārstāvim nākamo divpadsmit mēnešu laikā.

Auns

Auna iekšējo pasauli 2023. gada pavasara, vasaras un rudens beigās valdīs Jupiters. Precīzāk, Aunam šķitīs, ka viņu apziņa mainās. Daudziem pat liksies, ka tā ir viņu pašu vēlme un vēlme, taču kļūdīties nevajag. Jupiters ir viltīgs, lai gan teļš jūtas ļoti labvēlīgs. Jā, viņš palīdzēs šīs zīmes cilvēkiem iztīrīt galvu no negatīvisma. Smagas un nepatīkamas pazudīs, un sliktas atmiņas kļūs par velti. Planētas mānīgums var būt apstāklī, ka 2023. gadā tas viss var atgriezties, taču tikai tad, ja Auns ar kaut ko labu nepiepildīs radušos tukšumu.

Vērsis

Vērsim ir svarīgi uzturēt kārtībā māju un prātu, jo haoss domās un dzimtajās sienās neizbēgami novedīs pie haosa domās un dzīvē kopumā. Jupiters ienīst, kad Vērša mājā valda nekārtība. Īpaši uzturēšanās laikā viņu zīmē. Galvenais nosacījums, lai šogad atlikušajā laikā sasniegtu laimi, ir parādīties īstajā vietā un īstajā laikā. Vērsim ir jāsaprot, kuri cilvēki nes laimi, bet kuri to tikai atgrūž. Vajag atrasties tur, kur tas nāk par labu dvēselei un sirdij, nevis maciņam. Tas ir ārkārtīgi svarīgi.

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 15. maija līdz 21. maijam

Dvīņi

Jupiters pārstās iejaukties Dvīņu dzīvē, kā arī īslaicīgi pārtrauks kontrolēt viņu domas. Tas šīs zīmes pārstāvjiem dos milzīgas priekšrocības visās dzīves jomās. Kopumā Dvīņi jutīsies viegli, pozitīvi. Viņu apziņa tiks pārbūvēta, dodot viņiem iespēju atrast sevī jaunus talantus. 2023. gadā, pateicoties Jupiteram, izdzīvos un veiksies nevis spēcīgākie, bet lokanākie Dvīņi. Šajā posmā viņiem vienkārši jāpielāgojas strauji mainīgajiem dzīves apstākļiem. Nemēģinot tos mainīt.

Vēzis

Zvaigžņu eksperti uzskata, ka lielākā Vērša planēta Vēžiem būs ārkārtīgi pozitīva. Pirmkārt, tas ietekmēs viņu intelektuālās spējas – piemēram, Vēži kļūs gudrāki, un viņu atmiņa saasināsies. Gudrība slēpjas prasmē pareizi izmantot savu dzīves pieredzi, pieņemot lēmumu, pamatojoties uz piedzīvotajiem notikumiem, nevis pamatojoties uz banāliem minējumiem. Vēži varēs iet uz laimes un veiksmes ceļa. Ja viņi pārstās sasteigt lietas un domāt tikai par savu labumu.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment