5 veidi, kā sadraudzēties ar mājas gariņu, lai mājās valdītu laime un pārticība

Mājas gariņi ir lieliski palīgi un mājas aizsargi. Ir svarīgi dzīvot ar viņiem harmonijā, lai gari labprāt palīdzētu un aizsargātu visus ģimenes locekļus no jebkādām nepatikšanām. 

Vienkāršas metodes palīdzēs viņus uzvarēt un atrast spēcīgus aizsargus.

Mājas gariņi ne vienmēr ir mīļi un neuzkrītoši māju iedzīvotāji. Dažreiz mazie gariņi sāk izjokot, kas nozīmē, ka kaut kas viņiem neder.

Eksperti iesaka noskaidrot, kā tieši jūs varat sadraudzēties ar mājas gariņiem, kā tos nomierināt un dzīvot ar tiem harmonijā.

 

1. Mājas gariņam patīk komforts, kas nozīmē, ka mājai jābūt tīrai un sakoptai.

Izmētātas lietas, nekārtība un netīrumi var stipri sadusmot mazo palīgu, un tad viņš sāks spēlēt palaidnības, mudinot mājiniekus ar visu spēku labot situāciju.

 

2. Sadraudzēties ar mājas gariņu palīdzēs arī dāvanas.

Tās jāatstāj nomaļās vietās un vienmēr jāpievēršas mājas gariņiem ar mīļiem vārdiem, izrādot savu cieņu un attieksmi. Gardi kārumi iepriecinās mājas garu: cepumi, saldumi bez iesaiņojuma, saldie graudaugi uz skaistām apakštasītēm, piens.

Dāvanā mājas gariņiem atstāj skaistu kastīti, kas pildīta ar daudzkrāsainām drupām, konfekšu papīriem, mazām rotaļlietām, krekliem un leļļu segām.

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 15. maija līdz 21. maijam – dodieties pa zelta vidusceļu uz mērķi

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment