Jupiters Vērsī sākot ar 2023. gada 16. maiju: kā pareizi mijiedarboties ar planētu saskaņā ar jūsu Zvaigžņu zīmes

Lauva

Lauvām ir jāatceras viena vienkārša patiesība. Domas ir visspēcīgākais ierocis, kas var kalpot kā veiksmes paātrinātājs un var kļūt par lāstu ikvienam. Tāpēc pirms sprūda nospiešanas ir jāpārliecinās, vai šis ierocis ir vērsts pareizajā virzienā. Jupiters vēlas redzēt Lauvas laipnību, viņu atvērtību, dzīves mīlestību, vēlmi attīstīties. Visi tie, kas vienkārši iet straumei, var zaudēt kontaktu ar mērķi, uz kuru iet. Jupiters dāvās Lauvām radošumu un domāšanas oriģinalitāti, kā dažkārt ļoti pietrūkst.

Jaunava

Jaunavām patīk ātri pāriet no vārdiem pie darbiem, bet Jupiters vēlas, lai šis process palēninās šovasar un rudenī un vēlams līdz nākamajam pavasarim. Jaunavām labāk būt nedaudz uzmanīgākām detaļām. Viņu dzīve paies pilnīgi jaunu ceļu, jo viņi varēs spēcīgi ietekmēt citus – un tas viss pateicoties šai planētai. Jupiters Vērsī ir mājiens, ka ir svarīgi kļūt atbildīgākam, stiprākam, neatlaidīgākam, gudrākam. Tagad nekādā gadījumā nevar apmierināties ar mazumiņu. Šis ir ceļš, kas ved atpakaļ.

Svari

Svari 2023. gada pavasara beigās un vasaras sākumā piedzīvos nelielu garīgu satricinājumu. Viņi, visticamāk, sapratīs kaut ko ļoti svarīgu. Viņu acis atvērsies, tāpat kā dvēsele, apziņa. Zvaigžņu eksperti iesaka līdz 2023. gada pavasara beigām atcerēties, ka visu sasniegumu sākumpunkts ir pareizais mērķis. Svariem labāk neriskēt un nepieņemt lēmumus spontāni. Lai viņu dzīvē ienāktu laime, viņiem jāiemācās ātri atbrīvoties no nevajadzīgām lietām un jūtām.

Skorpions

Skorpioniem laika posmā no 2023. gada maija līdz 2024. gada maijam jāatceras, ka darbības spēks ir vienāds ar reakcijas spēku. Jo ambiciozāki būs viņu mērķi. Jo lielāku pretestību viņi sastapsies ceļā pie viņiem. Principā tas attiecas uz jebkuru laiku, bet Jupiters palīdzēs Skorpioniem parādīt, ka tas tā patiešām ir. Ir pienācis laiks iemācīties pareizi noteikt prioritātes un uzņemties tikai tās lietas, kas patiešām būs iztērētā laika, pūļu un garīgās enerģijas vērtas.

Strēlnieks

Strēlnieki jau no pirmā mēģinājuma zina, kā sasniegt izcilus rezultātus jebkurā dzīves jomā. Jupitera ietekme būs divējāda. No vienas puses, planēta, kas atrodas Vērsī, ļaus Strēlniekam zināt, ka jauna ceļa sākumā mūs bieži gaida vilšanās. No otras puses, grūtības mums iemāca kaut ko jaunu, tāpēc nākamais jaunais bizness būs veiksmīgāks. No 2023. gada maija Strēlniekiem jāmācās no savām kļūdām un jākļūst gudrākiem. Bezatbildība un vieglprātība šos cilvēkus pie laimes nenovedīs.

Lasi arī: Laimīgu cilvēku noderīgi ieradumi: kā nepalaist garām savu veiksmi

Mežāzis

Jupiters Vērsī centīsies pievērst Mežāžu uzmanību sīkumiem. Tas attiecas uz absolūti visām dzīves jomām. Šīs Zīmes pārstāvjiem vienkārši jāpamana svarīgas detaļas, jo patiesība tajos slēpsies. Zvaigžņu eksperti iesaka enerģiju novirzīt jaunu hobiju, jauna darba, mīlestības meklējumos. Galvenais ir tas, ka šāds mērķis ir jāsaskaņo ar patiesu vēlmi, nevis jādiktē tikai kāda cita viedoklis. Jupiters palīdzēs Strēlniekam uzlabot savu dzīvi, pārņemot to savā kontrolē.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs spēs pārvarēt jebkuru vētru, pateicoties Jupiteram Vērsī. Šiem cilvēkiem būs daudz pacietības, gribasspēka. Jā, dažreiz ir grūti noteikt problēmu cēloni, taču Ūdensvīriem tas nebūs jādara. Iemesli nav svarīgi, svarīgi ir tas, kā viņi var tikt galā ar problēmu risināšanu. Prognozes šīs zīmes pārstāvjiem paredz lielus panākumus daudzās dzīves jomās. Jupiters pateiks, pa kuru ceļu jāvirzās, un arī Ūdensvīrā pieaugs vēlme garīgi attīstīties.

Zivis

Sākumā 2023. gada maijā un jūnijā Zivis var izjust vēlmi norobežoties no visiem cilvēkiem. Vientulība viņiem nāks par labu, taču jūs nevarat aizrauties ar to, jo tad Jupitera ietekme samazināsies. Ir svarīgi uzturēt kontaktus ar tiem, kas rada miera, pārliecības, siltuma un laipnības sajūtu. 2023. gada vasara būs sākumpunkts jaunai dzīvei. Tālāk Jupiters vairs nevadīs Zivis, bet laiku pa laikam sniegs tām padomus un norādījumus, ietekmējot viņu zemapziņu.

Jupiters palīdzēs mums atrast labumu tajā, kas no pirmā acu uzmetiena ir vērsts tikai uz kaitējumu. Atcerieties, ka ne viss dzīvē ir viennozīmīgi. Tāpat eksperti atgādina, ka 2023. gadā Jupiters būs retrograds. Lai uzzinātu, kad sāksies viņa retro fāze, kā arī citu planētu retro fāze, turpiniet sekot mums.