Jūsu garīgais uzdevums pēc dzimšanas mēneša

Maijā

Maija cilvēki ir neticami talantīgi. Viņu karmiskais uzdevums ir radīt kaut ko skaistu, iedvesmojošu. Viņiem ir jāiedvesmo cilvēki ar savu darbu, darbiem, vārdiem un enerģiju. Tieši piektajā mēnesī dzimušie daudziem kļūst par piemēru, kam sekot. Tā ir milzīga atbildība.

Jūnijs

Jūnijā piedzimst tie cilvēki, kuriem ir jāapspiež nežēlība sevī un citos. Viņiem ir grūts un svarīgs uzdevums dažāda vecuma, dzimuma un statusa cilvēkus pamācīt uz pareizā ceļa. Viņiem arī šajā dzīvē ir jāsaprot, ka visi cilvēki ir vienlīdzīgi un nav tādu, kas ir labāki par apkārtējiem. Ir tikai tie, kuriem jāstrādā pie sevis.

Jūlijā

Jūlijā piedzimst cilvēki, kuriem liktenis ir lēmis labot pagātnes iemiesojumu kļūdas. Jūliju cilvēku dvēsele ir veca, bet ne tik veca, lai nekļūdītos. Viņiem jābūt uzmanīgākiem, pieņemot lēmumus, kā arī biežāk jāieklausās savā intuīcijā, jo tā pasaka, kur iet tālāk un kā rīkoties.

Augusts

Gada astotajā mēnesī dzimušo svarīgākais mērķis ir piedalīties globālos notikumos, palīdzēt cilvēkiem, saliedēt cilvēku grupas. Ja esat dzimis augustā, tad ziniet, ka tieši jums ir jābūt galvenajiem miera uzturētājiem, neskatoties uz iespējamām agresīvām rakstura iezīmēm.

Septembris

Septembrī dzimušo galvenais mērķis ir garīgā attīstība, un tā ir holistiska un visaptveroša. Viņu karmiskais uzdevums ir izprast labestības un mīlestības būtību. Visums pastāvīgi konfrontē šos cilvēkus ar labām un ļaunām personībām, lai iemācītu viņiem atšķirt labo no sliktā, tumšo no gaismas.

Lasi arī: Ļaunākā zvaigžņu zīme pēc zvaigžņu eksperta domām

Lasi arī: Kas iepriecina zvaigžņu zīmju pārstāvjus: kādam tā ir nauda, kādam mīlestība, kādam kaut kas dīvains

Oktobris

Oktobrī dzimušie daļēji pārņem sava tēva un mātes karmu. Oktobra cilvēku galvenais uzdevums ir palīdzēt attīrīt vecāku grēkus. Tas ir ļoti svarīgi, jo no tā būs atkarīga tuvinieku labklājība.

Novembris

Novembra cilvēkiem ir jauna dvēsele, tāpēc viņu galvenais uzdevums ir baudīt dzīvi, sazināties ar citiem un nekādā gadījumā neatkāpties sevī. Viņiem vienkārši jāizpēta apziņa, jāsaņem informācija no jebkuriem avotiem, kā arī tā jāstrukturē, jāanalizē. Tie ir ļoti radoši cilvēki.

Decembris

Ja cilvēks ir dzimis decembrī, tas nozīmē, ka viņam jābūt pēc iespējas godīgākam – gan attiecībā pret citiem, gan pret sevi. Tikai tā viņi var būt laimīgi un izpildīt visus dažādos karmiskos uzdevumus, ko Visums viņiem ir uzdevis.

Eksperti iesaka izlasīt mūsu rakstu par to, kādiem mītiem par karmu labāk pārstāt ticēt, kā arī pieņemt piecas metodes tās uzlabošanai. Veiksmi, labestību un laimi neatkarīgi no jūsu dzimšanas mēneša.

Arī interesanti: Viņi apspiež un nodod savu mīļoto: TOP 3 vīriešu vārdi, kuru nēsātāji neciena savu sievieti

Leave a Comment