Jūsu komforta zona, ņemot vērā Zodiaka zīmi

Katram no mums laiku pa laikam ir jādodas uz to komforta zonu, kurā mēs jūtamies vislabāk. Tā var būt ne tikai vieta, bet arī nodarbošanās, prāta stāvoklis.

Lasīt arī: VISC uzsāk projektu Mācīties būt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanai skolās

Komforta zona palīdz mums attīrīt sevi no negatīvās enerģijas. Kad esat aizņemts ar to, kas jums patīk, atrodoties mīļākajā vietā un visērtākajā stāvoklī, viss negatīvs iet prom, atstājot vietu patīkamām emocijām.

Auns

Lielākā daļa Aunu meklē patvērumu no problēmām sportā vai ceļojumā, mainot situāciju. Dinamika ir pestīšana cilvēkiem, kas dzimuši saskaņā ar šo Zodiaka zīmi. Viņiem miera prāts ir komforta zonas pārkāpums.

Vērsis
Komforta zona Vērsim ir viņu mājvieta. Tur nav nekādas atšķirības, ko darīt. Viņi var lasīt, skatīties filmas, klausīties mūziku. Dažreiz prioritātes mainās, un viņi jūtas kā zivis ūdenī tikai draugu, mīļoto klātbūtnē.

Dvīņi

Dvīņiem vienmēr ir nepieciešama dažāda veida izklaide. Vietai nav nozīmes – svarīgi ir tikai tās emocijas, kuras tās rada vai citas profesijas. Viņi ir izklaides cilvēki, tāpēc viņi vienmēr vēlas kaut kur doties, kaut ko izmēģināt. Tā ir viņu komforta zona.

Vēzis

Par pestīšanu no ikdienas burzmas, Vēzis sapņo pirms pusdienām, pilnīgi atpūšoties. Der kvalitatīva atpūta un pilnīga uzmanība no darba, mājas darbos. Bieži vien Vēžu komforta zona ir sports, vientulība. Meklējiet viņus sporta zālē, ja jūs to nevarat atrast citur.

Lasīt arī: Meklē Dziesmu un deju svētku vēstnešus Rīgā un reģionos

Lauva

Lauvām patīk tērēt naudu. Vislabāk viņi jūtas vieni vai mīļotā cilvēka kompānijā, bet obligāti ar kabatām, kas pilnas ar naudu. Viņi mīl nopirkt jaunas lietas. Galvenais ir tas, ka šādos brīžos viņi netiek kritizēti.

Jaunava

Jaunavai ir labi vienatnē – tas ir droši. Viņu komforta zona ir ļoti šaura, tāpēc bieži viņi var justies neērti. Jaunavām dažreiz vienkārši ir svarīgi, lai viņas neuztrauc. Dažreiz ir labi, ja viņi vienkārši var pastaigāties apkārt ar mūziku austiņās, un dažreiz viņi vēlas nodarboties ar saviem hobijiem, kā arī nošķirties.

Svari

Svariem patīk praktizēt savu hobiju. Tie pieļauj tuvumā nonākušos cilvēkus, taču viņu hobijiem ir nepieciešama maksimāla koncentrēšanās spēja. Šiem cilvēkiem ir visvairāk vaļasprieku. Viņi vienmēr ir aizņemti ar kaut ko. Vienmēr.

Skorpions

Skorpioniem arī nav nekas pretī palikt vieniem, bet ne uz pāris stundām, bet uz pāris nedēļām. Šie cilvēki, ja viņiem nebūtu jāstrādā, kļūtu par spēcīgākajiem introvertiem pasaulē. Ja viņi nonāk savā komforta zonā, tad jūs tos neatradīsiet pat ar spēcīgu vēlmi.

Lasīt arī: Tuvojas seriāla “Svešā seja” noslēgums

Strēlnieks

Strēlniekam ir labi, ja ir dažas lietas, kad viss notiek kā parasti, viss tiek nolemts ātri un viņu labā. Viņu dzīve ir spēles, tāpēc komforta zona ir ļoti plaša: sports, videospēles, bizness, politika. Viņi gandrīz vienmēr jūtas ērti un pārliecināti, jo pēc būtības tie ir ekstroverti.

Mežāzis

Neskatoties uz to, ka Mežāzis cenšas sasniegt augstu statusu un bagātību, viņu komforta zona ir ārpus darba un uzņēmējdarbības. Šie cilvēki mīl mācīties kaut ko jaunu, jūs varat tos atrast klusā un mierīgā vietā, lasot grāmatas vai skatot interesantas programmas.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri vēlas izprast nezināmo un darīt kaut ko, par ko jūs varat atcerēties un uz ko jūs varat paļauties. Viņu komforta zona ir aktīva atpūta, jautra daba, ekstrēmi sporta veidi, pārgājieni, ceļošana. Tur viņi tiešām ir ļoti labi.

Zivis

Zivīm ir labi patīkamu tuvu cilvēku kompānijā. Viņi var arī atpūsties vientulībā, veicot to, kas viņiem patīk. Galvenais ir tas, ka neviens viņiem neprasa neko, vai teikt, kas viņiem būtu jādara. Viņu komforta zona ir mierīga, un vēlams mājās.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment