Atvērtās pret slēgtām čakrām: atšifrē savu enerģijas imūnsistēmu

Senās kultūras, ilgi pirms mūsdienu tehnoloģiju rašanās un zinātnes attīstīšanas, zināja, ka visām dzīvajām būtnēm ir dzīvības spēks.

Čakra ir vecs sanskrita vārds, kas burtiski tulkojams kā “ritenis”. Čakras ir enerģijas ķermeņi.

Lasi arī: 6 kompromisi, kas garantē laimīgas un stipras attiecības

Mēs visi zinām, ka mums ir čakras, bet kā mēs varam zināt, vai tās ir atvērtas vai nē, un, ja tās ir slēgtas, kā mēs tās varam atvērt un aktivizēt?

Jūsu čakru uzturēšana atklātā un tīrā stāvoklī

Atkal un atkal, mēs saskaramies ar faktu, ka atvērtajām čakrām var būt spēcīga pozitīva ietekme uz mums. Tas mums palīdz apgūt garīgo enerģiju, kas mūsu ķermenim vajadzīga pareizai darbībai. Bet atvērtas čakras ir arī ar risku. Tām ir lielākas iespējas piesaistīt negatīvo enerģiju.

Tāpēc jūsu atvērto čakru aizsardzība ir priekšnoteikums. Vienlīdz svarīgi ir arī tīrīt čakras. Tagad jūs varētu domāt, kāpēc ir svarīgi atvērt čakras, ja tas ir riskanti? Nu, jūs jau varējāt atrast atbildi. Čakras ir vitāli svarīgi enerģijas avoti. Šie ir mūsu enerģijas centri. Un, kad šie svarīgi centri ir slēgti, jūs varat ļoti agri sāk justies ļoti noguruši un iztukšoti.

Lasi arī: Auras krāsas nozīme

Kā jūs varat saprast, ka čakras ir slēgtas?

Vienīgais, kurš patiešām var atbildēt, vai jūsu čakras ir slēgtas, tas esat jūs. Jūs varat atrast atbildi, vienkārši analizējot savu stāvokli un uzdot sev jautājumu, kā jūtaties. Jums ir jāsaprot, ja jūs pastāvīgi jūtat nogurumu, vai šķiet, ka jūsu dvēsele ir nogurusi un jums nav pietiekami daudz enerģijas, lai sazinātos vai pat staigātu.

Pastāvīga noguruma sajūta, ka neviens miega daudzums nevar labot jūsu situāciju, var būt zīme, ka jūsu čakras ir slēgtas.

Jūs varat iesiet diegā gredzenu un izmantot to kā svārstu. Saglabājiet svārstu virs čakras, kas, pēc jūsu domām, ir jāatver. Neliels aplis var norādīt slēgtas čakras, bet lielie apļi nozīmē atvērtas čakras.

Lasi arī: Numeroloģija sapnī: ko nozīmē skaitļi sapņos

Tiklīdz jūs zināt, vai jūsu čakras ir atvērtas vai nav, jums nav iemesla uztraukties par jūsu slēgtajām čakrām. Jūsu pirmais solis jau ir izdarīts. Nākamā lieta, kas jums jādara, ir jāizdziedē sevi ar praksi.

Tā nav vienas dienas lieta. Jums ir jāturpina šis darbs, lai jūsu darbība būtu efektīva un jūsu čakras būtu atvērtas.

Palīdzēt var arī lūgšanas un meditācija. Slēgtas čakras nav reti sastopamas parādības, tādēļ nebaidieties vai nekrītiet panikā. Jūs vienmēr varat atrisināt šo problēmu.

Avots

Leave a Comment