Kā aprēķināt karmisko laulību: uzzini vai tu esi tādā vai tevi sagaida tāda

Palīdziet citiem. Karmiskā saikne ar pagātni var likt jums palīdzēt citiem cilvēkiem. Daži no jums var atpazīt sevi tipiskā cilvēka piemērā, caur kuru citi atrod savu pestīšanu vai dziedināšanu. Piemēram, kāds meklē labo, lai dziedinātu savu dvēseli, kāds ir smagi slims, bet daži faktori neļauj viņam atveseļoties. Karmiskie “palīgi” parasti palīdz šādiem cilvēkiem atbrīvoties no slimības: alkoholisma, pašpārliecinātības, depresijas, narkotiku atkarības utt. Ja esat pašpietiekams un cilvēki bieži vēršas pie jums pēc palīdzības, tad esiet piesardzīgi, jo patiesu mīlestību ir viegli sajaukt ar situāciju, kad cilvēkam nepieciešama jūsu palīdzība, bet viņš pats to nesaprot. Pēc šādas laulības izjukšanas cilvēku atkal pārņem problēmas.

Vismaz kāds, ja tikai ne vientulība . Kad tu padodies, nekas labs nesanāk. Jums nevajadzētu precēties vai precēties, ja neesat pārliecināts par savu izvēli. Neļaujiet mīlestībai būt simtprocentīgi nejaušai. Jūsu izvēlei jābūt klāt jebkurā gadījumā, pretējā gadījumā mīlestība būs karmiska. Šāda karmiska laulība norāda, ka kādā no savām iepriekšējām dzīvēm jūs, iespējams, bijāt pārāk izvēlīgs un pārāk daudz domājāt tikai par sevi.

Kaisles uzliesmojums . Sargieties no īpaši kaislīgām attiecībām, kas ir nepatikšanas priekšvēstnesis. Jūs varat mīlēt cilvēku vairāk par visu pasaulē, bet neatsakieties no tā, kas jums ir tagad. Runa nav tikai par jau esošu laulību, bet arī par vaļaspriekiem, karjeru, darbu. Neļauj destruktīvai kaislei pārņemt tavu dzīvi – tas var būt rādītājs, ka pagātnē esi izvairījusies no mīlestības, visu savu dzīvi veltot darbam, kas aizvainoja otru cilvēku.

Ir pienācis laiks precēties. Daudzi cilvēki domā, ka laulība ir kaut kas tāds, kam vajadzētu būt katra cilvēka dzīves sastāvdaļai. Tam vajadzētu nākt dabiski. Laulībām vai mīlestībai laiks nepienāk – tu saproti, ka cilvēks tev ir dārgs, pats, bez vecākās paaudzes palīdzības, kura vienmēr uzstāj, ka kāzas ir kaut kas bez kā pilnvērtīgu dzīvi dzīvot nav iespējams. . Pilnvērtīga dzīve ir tāda, kuru tu vadi.

Spontāna laulība . Spontanitāte var būt, piemēram, atriebības cēlonis. Kad apprecaties tikai tāpēc, ka tas kādam liks justies slikti, tad ziniet, ka tā ir karma, kas spēlējas ar jums, liekot jums maksāt par pagātnes kļūdām. Šāda laulība nebūs ilga.

Vienīgā reize, kad laulība ir karmiska, bet pozitīva, ir tad, kad visu mūžu esat dzīvojuši kopā. Ir veiksmīgas nekarmiskās laulības, kas dzīvo līdz nāvei, taču liktenis reti kad apiet šo jautājumu, dodot cilvēkiem iespēju pašiem izlemt, kas viņiem nepieciešams. Pozitīva karma, kad jūsu laulība ir ideāla, ir iepriekšējo dzīvi labo darbu sekas.

Lai aprēķinātu karmisko laulību, jums vienkārši jāanalizē iemesli vēlmei apprecēties ar kādu vai kādu apprecēties. Tātad jūs varat mainīt savu likteni un atrast savu laimi. Dažreiz ir nepieciešams veikt reālu aprēķinu.

Kā aprēķināt karmisko laulību

Skaitļi nemelo. Izvairieties no starpības 5, 10, 15, 20 un tā tālāk. Atšķirība, kas ir reizināta ar pieci, vienmēr ir karmiska. Izvairieties no šādas vecuma atšķirības, lai neiekristu karmiskās attiecībās, jo tās saraut būs neticami grūti.

Lasi arī: Karmiskā saikne starp vīrieti un sievieti

Lasi arī: 7 galvenie Visuma likumi: zināšanas, kuras padarīs jūs par uzvarētājiem!

Speciālists var palīdzēt izzināt karmisko saikni ar Taro kāršu izkārtojumu palīdzību . Liktenis ir jūtams enerģētiski, tāpēc šīs smalkās izmaiņas biolaukā izjūt bioenerģētikas profesionāļi, ekstrasensi un gaišreģi.

Jūs varat aprēķināt papildu personīgo karmisko periodu, izmantojot savu dzimšanas datumu. Numeroloģija var jums palīdzēt, saskaitot visus jūsu dzimšanas datuma ciparus. Piemēram, jūs esat dzimis 1989. gada 30. augustā. Lai atrastu karmisko skaitli, saskaitiet visus skaitļus no datuma 30.08.1989: 3+0+0+8+1+9+8+9=38. Ja datumā ir skaitlis 10, tad jāpievieno nevis viens un nulle, bet uzreiz desmit. 38 nozīmē, ka ik pēc 38 gadiem cilvēks tiks atjaunots. Mainīsies arī karma, tāpēc, ja tev nepaveicas mīlestībā 20 gadu vecumā, visticamāk, tev veiksies 58 gadu vecumā.

Dari labus darbus visas dzīves garumā un centies pēc iespējas mazāk domāt par karmiskām problēmām. Lai jūs apņem tikai prieks un pozitīvas noskaņas, jo domas ir materiālas .

Leave a Comment