Kā atmest smēķēšanu atbilstoši savai zvaigžņu zīmei

Lauvām , lai atbrīvotos no kaitīga ieraduma, ir vērts padomāt par to, ka nikotīns negatīvi ietekmē viņu izskatu. Nepatīkama smaka, dzelteni zobi, pelēka sejas āda – tas viss var mainīt to skaisto izskatu. Vai tas ir tā vērts?

Jaunava , tāpat kā neviens cits, domā par savu veselību. Bet, neskatoties uz to, un starp tiem ir smagi smēķētāji. No šī ieraduma viņiem ieteicams atbrīvoties pakāpeniski, katru dienu samazinot izsmēķēto cigarešu skaitu.

Svari var viegli atmest smēķēšanu, tikai šim nolūkam viņiem ir nepieciešams īpašs stimuls. Šāds stimuls viņiem var būt mīļotā cilvēka atbalsts. Šīs zvaigžņu zīmes pārstāvji ātri atbrīvosies no atkarības, ja kāds cits no viņu vides mēģinās kopā ar viņiem atmest smēķēšanu.

Skorpioniem jāatrod kāda interesanta nodarbe vai hobijs, kas nav savienojams ar ikdienas cigarešu dūmu ieelpošanu. Piemēram, sports vai saziņa ar bērniem var palīdzēt Skorpioniem atmest atkarību.

Strēlnieki tiek mudināti smēķēšanas jautājumam pievērsties filozofiski. Viņiem vajadzētu padomāt par to, kā smēķēšana traucē dzīvot un sasniegt savus mērķus. Vēl viens svarīgs arguments, kas viņiem palīdzēs tikt galā ar ļaunprātīgu ieradumu, ir tas, ka smēķēšana vairs nav modē.

Lasi arī: Kā iekarot sievieti saskaņā ar viņas zvaigžņu zīmi. Noderīgi padomi.

Lasi arī: Šķīrējas un plēsējas: visbīstamāko sieviešu vērtējums pēc zvagznāja – pārbaudiet savu apkārtni

Mežāži , kā zināms, pēc būtības ir cīnītāji, un, ja viņiem kaut kas traucē gūt panākumus, viņi mierīgi slauka šo šķērsli savā ceļā. Atmest smēķēšanu viņiem palīdzēs statistikas dati, saskaņā ar kuriem 80% veiksmīgo cilvēku tika galā ar nikotīna atkarību, un tas zināmā mērā palīdzēja viņiem kļūt par miljonāriem.

Ūdensvīriem galvenais ir saprast, ka smēķēšana, pirmkārt, ir viņu brīvības ierobežošana. Šīs zīmes pārstāvji, kā likums, cenšas atbrīvoties no visa, kas viņu priekšā uzliek jebkādas robežas. Ja Ūdensvīra apkārtnē ir daudz smēķējošu cilvēku, tad viņiem būs pirmajiem, kas atmetīs šo slikto ieradumu, tādējādi rādot piemēru. Smēķējošie draugi brīnīsies par Ūdensvīra gribasspēku, un tas viņiem palīdzēs cīnīties ar atkarību no cigaretēm.

Zivīm palīdzēs viņu uzticīgie biedri. Šīs zīmes pārstāvji vienmēr ir jāiedrošina un jāstimulē, tikai tad viņi atmetīs smēķēšanu. Viņi nevar tikt galā vieni.

Šos psiholoģiskos trikus ir apkopojuši zvaigžņu eksperti, pamatojoties uz Zvaigžņu zīmēm raksturīgajām iezīmēm.

Leave a Comment