Kā atmest smēķēšanu atbilstoši savai zvaigžņu zīmei

Kā atbrīvoties no tāda slikta ieraduma kā smēķēšana? Dažiem cilvēkiem ir viegli pārvarēt nikotīna atkarību, savukārt citi nespēj tikt galā ar savu atkarību. Zvaigžņu eksperti piedāvā atklāt iekšējos spēkus, kas mūsu Zvaigžņu zīmei piemīt no dzimšanas, un ar viņu palīdzību atrisināt šo problēmu. Noskaidrosim, kā atmest smēķēšanu pēc zvaigžņu zīmes.

Auns , lai atbrīvotos no nikotīna atkarības, ieteicams ar kādu noslēgt derības. Piemēram, šī zvaigznāja cilvēki nākamajā pirmdienā var apsolīt savam draugam atmest kādu sliktu ieradumu. Pašcieņai un bailēm būt tukšām runām vajadzētu darboties.

Vērsim jāatceras, ka smēķēšana ir ne tikai kaitīga Vese***ai, bet arī izsūknē papildu naudu no jūsu kabatas. Zvaigžņu eksperti viņiem iesaka paņemt kalkulatoru un izrēķināt, cik naudas viņi mēnesī un gadā iztērē cigaretēm. Un ko dedzīgs smēķētājs varētu nopirkt par visu naudu, kas iztērēta cigaretēm 10 gadu laikā? Vēršiem jādomā par ieguvumiem, ko viņi iegūs, atmetot smēķēšanu.

Lasi arī: Kā iekarot sievieti saskaņā ar viņas zvaigžņu zīmi. Noderīgi padomi.

Lasi arī: Šķīrējas un plēsējas: visbīstamāko sieviešu vērtējums pēc zvagznāja – pārbaudiet savu apkārtni

Dvīņiem mazāk jāsazinās ar cilvēkiem, kuri smēķē. Videi ir liela ietekme uz šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem. Ja lielākā daļa tavu draugu ir smēķētāji, tad tu nekad nespēsi pārvarēt atkarību.

Vēzis , lai atmestu smēķēšanu, ir jādomā par savu nākotni. Nākotnes zīlēšana: trīs neparasti veidi, kā uzzināt likteni Ja šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvji plāno iegūt veselus pēcnācējus, tad jāatceras, ka nikotīna atkarība nākamajiem bērniem var izraisīt nopietnas iedzimtas Sli**bas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment