Kā iekarot sievieti saskaņā ar viņas zvaigžņu zīmi. Noderīgi padomi.

Pat vienā Zvaigžņu zīmē gandrīz visas sievietes ir unikālas. Ja uzskatāt, ka ir tikai divpadsmit zīmes, tad varat iedomāties, cik grūti ir atrast pieeju katrai daiļā dzimuma pārstāvei.

Neskatoties uz visu sieviešu raksturu daudzveidību , joprojām ir iespējams atrast dažas kopīgas iezīmes saskaņā ar Zvaigžņu zīmi. Jums tas nav jādara, jo mēs jums pateiksim, kā iekarot jebkuras sievietes sirdi. Iespējams, jums pašam būs jāizstrādā precīzs plāns, taču daži zvaigžņu ekspertu norādījumi noteikti palīdzēs izkustināt jebkuras, pat aukstākās dāmas sirdi.

Sieviete Auns

Auna biolauks  ir neticami spēcīgs, iespējams, viens no spēcīgākajiem starp visām zīmēm. Tas viņām piešķir zināmu nepieejamību, jo viņas ir vīrišķīgi skarbas un nepiekāpīgas. Šīs sievietes ir savtīgas, tām ir īpaši principi un tās izvēlas izvēlēties savus vīriešus pašas. Jā, iespēja, ka jūs iegūsiet Auna sirdi, jums ir, taču tās ir mazas. Vienīgais, ko šeit var izdarīt, ir iemest makšķeri un gaidīt.

Jānoskaidro Auns sievietes slepenākie sapņi un iecienītākās nodarbes, lai jums būtu kāda veida kontaktu zona. Pretējā gadījumā jūs pat nevarēsiet normāli runāt. Kad jums ir informācija par to, kas viņai patīk, nepārejiet uz flirtu – mēģiniet veltīt vairāk laika vienkāršām sarunām. Pati sieviete jums dos signālu par mīlas spēļu sākumu.

Sieviete Vērsis

Jūs varat iekarot Vērša dāmu ne tikai ar naudu, kā daudzi kļūdaini uzskata. Daiļā dzimuma Vērši ir ļoti alkatīgas pēc vīriešu iekšējā skaistuma, kā arī viņas vilina viņu koptība. Vārdu sakot, Vēršiem vajag vīriešus, kuri nav žigli, bet gan konservatīvi un saprotami. Nenāks par ļaunu “glazūra uz kūkas” neliela noslēpuma veidā.

Ja parādīsi tādai sievietei, ka tev ir ko slēpt, tad viņa tev nepretosies. Vērša dāmu ir iespējams savaldzināt ar atbilstošu sagatavotības līmeni, taču neviens viņu nespēs noturēt, ja vīrietis šo noslēpumu nesaglabās sevī. Aptuveni runājot, tiklīdz jūs atvērsieties Vērsim, viņa noteikti sev sacīs: “Vai tas ir viss?”. Esiet gatavi viņu pastāvīgi pārsteigt.

Lasi arī: Mīlestība un enerģija: 6 negaidīti iemesli mūsu neveiksmēm mīlas lietās

Lasi arī: Vecmāmiņa man pastāstīja kādos gadījumos var turēt kaktusu mājās un kādos labāk atteikties no tā

Sieviete Dvīņi

Vīrietim, kurš pretendē uz Dvīņu zīmē dzimušas meitenes vai sievietes sirdi, ir jābūt ar labu humora izjūtu un paaugstinātu erudīciju, jo Dvīņiem ļoti patīk pļāpāt par dažādām tēmām. Ir vērts atzīmēt, ka ar gandrīz visām Zvaigžņu zīmēm Dvīņiem ir gandrīz tāda pati saderība, izņemot dažus smalkus punktus.

Neteiksim, kas jūs sagaida ilgtermiņā, bet, ja jums izdosies atrast kopīgu valodu ar Dvīņiem, tad šīs dāmas sirds jau ir jūsu. Protams, pirms kļūt par pilntiesīgu pāri, jums būs jāiztur daži svarīgi pārbaudījumi. Iemīlēšanās periods Dvīņos vienmēr ir satriecošs. Iekaro šādas sievietes ar jokiem un aizraušanos, nevis ar naudu, ko viņas pārsvarā neknābā.

Sieviete Vēzis

Lai iepriecinātu Vēža dāmu, tev vajadzēs viņā iedvest visaugstāko uzticības veidu. Pretējā gadījumā jūs pat nemēģināsiet viņu pārsteigt. Vīrietis šādai dāmai galvenokārt ir potenciāls vīrs, nevis tikai vēl viena iespēja pavadīt laiku jautri. Šīs sievietes un meitenes spēj domāt stereotipiski, tāpēc viņām visbiežāk patīk vīrieši, kuri ir spēcīgi, veiksmīgi, laipni, gādīgi. Visas šīs īpašības nāk par labu potenciālajam tēvam, kura meklējumos Vēži aizņem lielāko daļu savas “vecmaitas” dzīves.

Ja esat apņēmības pilns visu savu atlikušo dzīvi pavadīt kopā ar sievieti Vēzi, nevis tikai nedēļas nogali, tad jums ir reālas izredzes gūt  panākumus. Galvenais ir būt godīgam, jo ​​viņas to ļoti augstu vērtē vīriešos. Vēžu problēma ir kategoriska, tāpēc negaidiet piekāpšanos.

Turpinājums nākošajā lapā….

COMMENTS

Leave a Comment