Kā atrast savu aicinājumu: stāsta numerologi

Katram cilvēkam ir savs dzīves aicinājums, kuru dažkārt nav nemaz tik viegli noskaidrot. Senā numeroloģijas zinātne, kas pēta skaitļu enerģiju un to ietekmi uz likteni, palīdzēs noskaidrot, kāda ir tava iedzimtā dotība.

Mēs visi vēlamies paši veidot savas dzīves notikumus. Ir svarīgi triki , kas palīdzēs jums pārņemt kontroli un iegūt pārliecību. Tas ir vissvarīgākais ceļā uz saviem mērķiem un sava aicinājuma un talanta meklējumu procesā.

Numeroloģiskais aprēķins

Vispirms jums ir jāveic daži vienkārši aprēķini. Lai to izdarītu, jums būs jāpārtulko sava vārda burti skaitļos un pēc tam jāpievieno šie cipari cipariem, kas veido jūsu dzimšanas datumu. Tālāk jums jāaplūko iegūtā skaitļa dekodēšana.

Piemēram, ņemsim vārdu Vika un dzimšanas datumu 05.02.1989. Lai burtus pārvērstu par cipariem, izmantojiet tabulu:

Tiek iegūta šāda burtu un ciparu atbilstība: “V” – 3, “I” – 4, “K” – 7, “A” – 1. Mēs saskaitām šos skaitļus ar skaitļiem no dzimšanas datuma: 3 + 4 + 7 + 1 + 0 + 2 + 0 + 5 + 1 + 9 + 8 + 9 = 49. Ir nepieciešams iegūt skaitli no 1 līdz 9, tāpēc mēs atkārtojam darbību tik reižu, cik nepieciešams, saskaitot iegūtos skaitļus. 4+9=13. 1+3=4. Šis ir vēlamais skaitlis. Atliek tikai to atšifrēt.

Lasi arī: Dzimšanas numeroloģija: kā aprēķināt dzīves ceļa numuru

Lasi arī: Kļūme Visumā: 6 pazīmes, ka jūs nedzīvojat savu dzīvi

Saņemtā numura atšifrēšana

Viens. Cilvēki ar šo numuru vairumā gadījumu ir lieliski psihologi. Viņi lieliski izjūt citu emocijas un stāvokli, ļoti ātri atrod kopīgu valodu ar jebkuru. Šī iemesla dēļ viņu aicinājumu var uzskatīt par jebkuru darbu, kura pamatā ir mijiedarbība ar cilvēkiem. Profesija var būt jebkura – no ārsta līdz skolotājam vai pārdevējam.

Divi . Tie ir radoši cilvēki, kas lieliski kārto lietas un strādā vieni. Divi nozīmē, ka jau kopš dzimšanas cilvēks ir apveltīts ar spēju ātri pieņemt smagus lēmumus. Šiem cilvēkiem ir ļoti attīstīta intuīcija. Īpašas meditācijas un  vingrinājumi palīdzēs padarīt to vēl jaudīgāku .

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment