Kā atšķirt vienkāršu melno līniju dzīvē no lāsta un ļaunās acs

Jums ir daudz ienaidnieku

Visticamāk, šajā gadījumā jūs noteikti esat nolādēts vai ir uzlikta ļaunā acs. Varbūt tam ir kāds iemesls. Piemēram, jums patīk visiem apkārtējiem pastāstīt par saviem sasniegumiem un nākotnes plāniem. Jūsu ienaidnieki to ņem vērā, un viņu skaudība iegūst īpašu formu. Ja viss ir slikti, bet nav skaidri izteiktu konfliktu, iespējams, šī ir tikai melnā līnija, kas drīz pāries.

Vese***as problēmas

Melnā līnija ir tad, kad pazaudēts maks, kad darbā nekas neizdodas, nejaušas sakritības ir ļoti nepatīkamas un sagrauj sapņus. Ja jums vienlaikus ir Vese***as problēmas, tas var norādīt uz notiekošā maģisko raksturu. Visticamāk, šī nav melnā līnija, bet gan ļaunā acs.

Mīļoto cilvēku zaudēšana

Ja esat sācis pa vienam zaudēt radiniekus un draugus, kuri pēkšņi atstāj tavu dzīvi, tā ir zīme, ka jūsu ģimenei var būt uzlikts lāsts. Melnā līnija nekad nenoved pie tuvinieku Nā*es. Tas ietekmē tikai jūs un nevienu citu.

Lasi arī: Kā jūs varat piesaistīt veiksmi sev saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Diezgan bieži apzināti atstātas un paslēptas lietas ir neveiksmju un problēmu sākuma cēlonis. Tas ir maģisks priekšmets, kas inficē cilvēku ar izmisumu un noplicina viņa biolauku. Ja jūs tādu atradāt mājās, tad jūsu problēmas kādam ir izdevīgas, un tā noteikti nav vienkārša melnā līnija. 

COMMENTS

Leave a Comment