Kā izvēlēties amuletu pēc dzimšanas datuma

Dažreiz, lai pasargātu sevi no nepatikšanām vai ļaundariem, mēs izmantojam talismanus un amuletus. Izvēlēties pareizo var būt diezgan grūti. Šajā jautājumā var palīdzēt tik vienkārša lieta kā dzimšanas datums.

Izvēloties amuletu pēc dzimšanas datuma, mēs sākam no zvaigžņu apļa: katram cilvēkam ir dzimšanas datums un līdz ar to tam piešķirta zvaigžņu zīme. Visām 12 zīmēm ir saikne ar vienu no 4 elementiem, kas ietekmē zvaigznājus. Ūdens, Zeme, Uguns un Gaiss ir šie elementi. Tieši uz tiem, uz viņu dabiskā spēka, efektīvie amuleti tiks piesaistīti pēc dzimšanas datuma.

Uguns zīmes: Auns, Lauva, Strēlnieks. Ja jūsu dzimšanas datums iekrīt uz kādu no šīm zīmēm, sveces ir piemērotas jums kā talismans. Turklāt jūs varat izgatavot sveci ar savām rokām vai arī varat aprobežoties ar vienkārši iegādātām, piemēram, aromātiskām vai dekoratīvām. Uguns palīdzēs noņemt visu negatīvo no mājas, un tā vietā piesaistīs veiksmi. Sveces krāsa jāizvēlas saprātīgi. Pievēršoties šādam talismanam, jums jāievēro visi drošības noteikumi: Uguns nepieļauj necieņu pret sevi. Labs aizsardzības rituāls: aizdedziet sveci un uzmanīgi apejiet ar to katru istabu.

Zemes zīmes: Vērsis, Jaunava, Mežāzis. Tiem, kuru dzimšanas datums ved uz saikni ar Zemes stihijām, ir lietderīgi vērsties pēc palīdzības pie dabas. Ja nepieciešams uzlabot savu finansiālo stāvokli, kā talismanu varat iegādāties naudas koku. Ja nepieciešams pasargāt sevi no nelabvēļiem, noderēs pīlādžu ķekari pie logiem. Mīlestību piesaistīs pārī savienotas figūriņas no koka. Šīs stihijas cilvēkiem vienkārši nepieciešams biežāk apmeklēt parkus un dabu. Var čukstus lūgt kokiem vēlmju piepildījumu, paliekot ar tiem vienatnē.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment