Kā attīrīt organismu no toksīniem; Šīs divas sastāvdaļas palīdzēs izvadīt kilogramiem toksīnu!

Kefīrs un linsēklas

Kefīra sastāvā ir piens un specifiski graudi, kas padara to par lielisku olbaltumvielu, minerālvielu, aminoskābju un B grupas vitamīnu avotu. Šī detoksikācijas metode attīrīs zarnas no zarnu nūjiņām, uzlabojot Jūsu gremošanas sistēmas darbību un nostiprinot imūnsistēmu.

Linsēklas. Tā kā šīs sēklas ir ļoti maziņas, pirms to lietošanas ieteicams tās iemērkt ūdenī. Linsēklu sastāvā ir alfa-linolēnskābe, kas ir viena no omega-3 taukskābju veidiem, zināmi ar to spējām likvidēt toksīnus.

Gremošanas sistēma nav spējīga pārstrādāt veselas linsēklas, tādēļ ieteicams tās iepriekš samalt.

Kefīrs un linsēklas – ļoti spēcīgs savienojums, ja runa ir par zarnu trakta attīrīšanu. Sākumā ieteicams lietot šo savienojumu mazos daudzumos, pakāpeniski palielinot devu, jo šādu fermentu savienojums var ietekmēt gremošanas sistēmas darbību.

Lietot ieteicams 2 – 3 reizes nedēļā 15 dienas. Pa šo laiku imūnsistēmai jāuzlabojas.

 

Lasi arī: Lielā organisma detoksikācija. Tautas līdzekļi tā attīrīšanai

 

Pagatavošana un lietošana

Pievienojiet vienu ēdamkaroti sasmalcinātas linsēklas ¼ glāzē kefīra. Dzeriet šo maisījumu no rītiem tukšā dūšā un pirms gulētiešanas.

Atcerieties! Detoksikācijas laikā dienā ieteicams izdzert vismaz 8 glāzes ūdens!

Pēc 8 dienu lietošanas, ieteicams paņemt divu dienu pauzi, pēcāk atkal varat atkārtot. Katru reizi, kad jūtat problēmas ar zarnu trakta darbību, drīkstat lietot šo maisījumu.

Jums noderēja šis raksts? Dalieties ar to!

Avots: fithacker.ru

Leave a Comment