Kā aug un attīstās katras zodiaka zīmes pārstāvji! Vai tas esi tu?

 

 

Gribas atgādināt, ka par „tīrām” zodiaka zīmēm tiek uzskatīti cilvēki, kas ir dzimuši no 1 līdz 18 datumam, bet pārējos ietekmē iepriekšējā vai nākamā zīme – kā personības raksturu, tā arī, astroloģisko prognozi. Un tas ir jāņem vērā.

1

Kā aug Auni ( 21 marts – 20 aprīlis)

Auni paliek pieauguši agri. No mazotnes viņi cenšas uzvesties atbilstoši. Viņi tiecas pie tiem, kas ir par viņiem vecāki, mīl pavadīt laiku vecāku draugu kompānijās un kā sūklis uztver citu pieredzi. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji jau 10-12 gados apzinās savu atbildību pret apkārtējiem, viņiem gribās būt nozīmīgiem, tāpēc viņi cenšas pieņemt lēmumus ne tikai savu vienaudžu vietā, bet arī radinieku vietā, cenšas nopelnīt vismaz kabatas naudu.

Viņi ar patiku uzsāk pieaugušo dzīvi, jo saprot, ka pieaugušo gadi atklāj viņiem izcilas iespējas. Kā likums, ar Aunu – pusaudzi nav īpašu problēmu – viņš ir pārāk nopietns un virzīts uz nākotni, tāpēc muļķības viņš uzsāk darīt jau vecākos gados- ap 20 gadiem.

2

Kā aug Vērši ( 21 aprīlis – 20 maijs)

Vērši aug pamatīgi. Viņi ar labpatīku iziet visas dabas noteiktās stadijas – bērnību, tīņu vecumu, jaunību, no visa gūst labumu un krāj pieredzi. Tiesa, veidojoties personībai šīs Zodiaka zīmes pārstāvji var aktīvi pretoties ar savām izdarībām – puikas iesaistīties kautiņos, meitenes periodiski paziņot par boikotu visai pasaulei. Bet tas dod savus augļus- 18-19 gados Vērši kļūst par absolūti sociāli adaptētiem indivīdiem.

Komfortu un materiālos labumus Vērši mīl un novērtē no agras bērnības, tāpēc pusaudža gados dara visu, lai viņiem nebūtu problēmu ar naudu un skaistām mantām. Dīvaini, bet viņiem bieži vien gadās skaists apģērbs, pat tad, ja viņi aug maznodrošinātā ģimenē. Viņi nav nepatikas ne pret ko, kas pats dodas viņiem rokās un vēlāk tas kļūst par Vēršu kredo.

3

Kā aug Dvīņi (21maijs- 21 jūnijs)

Dvīņi aug lēni. Dažreiz lai izveidotos pilnīga personība, nepieciešams 30, pat 40 gadi. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ilgi meklē sevi, savu aicinājumu dzīvē. Pubertātes un pēcpubertātes periodos viņus interesē daudz kas, bet īstenībā – nekas. Viņi visu uztver kā izklaidi, viņus „mētā no vienas malas uz otru, viņi sagādā ne mazums raižu saviem vecākiem, kuri ir spiesti ilgstoši uzturēt savu lutekli.

Dvīņiem ļoti negribas palikt vecākiem, un tikai uz 30-35 gadiem, kad ir nomainītas vairākas profesijas, viņi sasniedz to brieduma stadiju, kad parādās kaut kas līdzīgs atbildībai par savu rīcību. Toties tāda ieilgusi augšana  palīdz viņiem nezaudēt optimismu un dzīves garšu, viņi ilgi paliek par viegliem un patīkamiem cilvēkiem komunicējot.

4

Kā aug Vēži ( 22 jūnijs – 22 jūlijs)

Vēži aug uzmanīgi. Viņi pamazām sāk kontaktēties ar lielo pasauli un cenšas komunicēt tikai ar tiem cilvēkiem, kuri garantēti viņiem nenodarīs pāri. Viņi rūpīgi, bet dažreiz ilgi izvēlas nākamo profesiju. Pubertātes periodā šīs Zodiaka zīmes pārstāvji, ka likums, nenokļūst šaubīgās kompānijās, viņiem negribas sarūgtināt savus vecākus, tāpēc viņi reti kļūst par problemātiskiem pusaudžiem. Viņiem vairāk patīk ikdienas dzīves puse, līdz ar ko – viņi ir dzimuši kā „mājas” cilvēki.

Grūti klājas jaunā Vēža draugiem. Ja viņš izvēlās sev „aizstāvi un atbalstu”, tad „pielīp” šim cilvēkam, pilnīgi iesaista savās darīšanās, var pat kā trešais iet uz sava drauga randiņu. Skatoties uz citu mīlestības attiecībām, viņš apzina to, uz ko viņam pagaidām nepietiek drosmes.

5

Kā aug Lauvas (23 jūlijs – 22.augusts)

Lauvas nekad nepaliek vecākas. Viņi var līdz vecumam palikt kā bērni – ļoti godkārīgi, dažreiz mīļi un rotaļīgi, bet dažreiz pat ļauni. Un arī tad, kad dzīve viņiem pusaudža gados liek rīkoties atbildīgi un kā pieaugušam cilvēkam, viņi mēģina rast iespēju atgriezties bērnībā un būt infantiliem. Nezin kāpēc viņiem liekas, ka tikai paliekot bērnam, var just un saprast šo pasauli, tāpēc realitāte viņus dažreiz pārsteidz nesagatavotus.

Lauvu nevēlēšanās kļūt pieaugušiem sagādā ne mazums rūpes tiem, kas viņiem ir apkārt, jo viņi ar raksturīgu valdonīgumu liek tuviniekiem, bet vēlāk arī jebkuru partneri „dejot pēc viņu stabules”. Jo sarežģītāka bija jaunība, jo aktīvāk un ilgāk radinieki un tuvinieki par to „maksā”.

6

Kā aug Jaunavas ( 23 augusts – 22 septembris)

Jaunavas aug kompānijā ar citiem. Jo vecāki ir viņu draugi, jo ātrāk notiek personības izveide. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvi seko saviem paziņām, cenšas visā viņus atdarināt, un tas var novest līdz neparedzētam un skumīgam galarezultātam. Pie tam, nevar teikt, ka Jaunavas – pusaudži  nav gudri vai ir trakulīgi, vienkārši viņi meklē piekrišanu, ko kuru bieži nesaņem mājās.

Pie tam, jaunavas jebkurā sabiedrībā bieži vien sāk spēlēt pelēkā kardināla lomu. Kontaktējoties ar saviem vienaudžiem, viņi mācās manipulēt ar apkārtējiem un veikli pārliek uz citiem atbildību par rīcību, uz kuru paši uzkūdīja. Bez tam, viņi, kā likums, agri uzsāk patstāvīgu dzīvi un aiziet no vecākiem, lai gan saglabā ar tiem labas attiecības.

7

Kā aug Svari ( 23 septembris – 22 oktobris)

Svari aug sintētiski. Viņi akumulē sevī visu to labāko  no tā, kas piemīt viņu vecākiem, skolotājiem, vecākiem brāļiem – māsām un draugiem. Šīs Zodiaka  zīmes pārstāvji it kā pielaiko uz sevis apkārtējo tēlus un izvēlās to, kas viņiem der  ideāli. Tiesa, dažreiz Svaru – pusaudžu dzīve pārvēršas par pastāvīgu murgu – viņi šaubās par visu, nevar tikt skaidrībā par savu nākotni, pāriet no vienas mācību iestādes uz citu, zaudē pārliecību savos spēkos.

Personības veidošanās periodā viņiem ir ļoti svarīgi just ģimenes atbalstu, jo ja viņi to nesaņem, tad pārvēršas par sociopātiem, bet dažreiz par bīstamiem sabiedrībai indivīdiem. Bet ja radinieki viņus dažādā veidā atbalsta, Svari nekad nekļūs par pusaudžiem, kas rada problēmas.

8

Kā aug Skorpioni (23 oktobris- 21 novembris)

Skorpioni nemāk augt. Viņi ir tik bērnišķīgi, ka, kā likums, pārnes no turienes visus aizvainojumus, kompleksus un bailes, un bet nokļūstot lielā pasaulē, daudzkārtēji to visu pārspīlē. Ir labi, ja šīs Zodiaka zīmes pārstāvjus no bērnības ielenc tikai labi, labestīgi, kārtīgi cilvēki- tad ir iespēja, ka personības veidošanās nenotiks sāpīgi. Pretējā gadījumā Skorpioni ļoti smagi pārdzīvo pusaudža periodu un vairāk baidās no pieaugušās dzīves, nekā tiecas uz to.

Tomēr, ja viņi harmoniski savieno sevī pragmatismu un misticismu, tad diezgan rod savā nobriešanā labumu, bet viņu fobijas paliek kā izcili instrumenti, lai manipulētu ar apkārtējiem.

9

Kā aug Strēlnieki (22 novembris – 21 decembris)

Strēlnieki aug ātri, bet problemātiski. No vienas puses, viņi tik veiksmīgi vada savus vienaudžus, ka dažreiz liekas – ka viņi 12 gados ir vecāki par visiem saviem draugiem kopumā. Bet no otras puses, šāda nobriešana nedara viņus atbildīgākus un prātīgākus. Tāpēc viņu pusaudža  izgājieni bieži vien ir sociāli bīstami, kompānijas – šaubīgas, bet tieksmes – postošas.

Bez tam, šīs Zodiaka zīmes pārstāvji pubertātes periodā pastāvīgi kaut kur tiecas, vai nu uz citu pilsētu, vai uz nepatikšanām. Viņi nevar nosēdēt uz vietas, kas rada mūžīgas galvassāpes viņu vecākiem. Tomēr, ap 18-20 gadiem daudzi Strēlnieki nomierinās, pareizāk sakot, paliek savaldīgāki, un viņu enerģija tiek tērēta labākiem mērķiem.

10

Kā aug Mežāži (22 decembris – 19 janvāris)

Var teik , ka Mežāži piedzimst pieauguši. Viņi visu uztver caur finanšu prizmu un statusu, viņiem nav laika spēlēties ar saviem vienaudžiem un pastaigāties viņu kompānijā, viņi redz mērķi un iet uz to. Pubertātes periods šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem sākas tad, kad ir sasniegta noteikta stabilitāte. Šajā momentā viņi ļauj sev atslābt un panākt to, ko palaida garām pusaudža gados, bet notikt tas var gan 25 gados, gan 45 gados.

Apkārtējiem dažreiz liekas, ka Mežāžiem  ir vidējā vecuma krīze, bet viņi vienkārša bauda dzīvi,  atkal no jauna  kļūstot par pieaugušiem, lai arī ar novēlošanos, bet pēc visiem dabas likumiem. Tāda lietu kārtība viņiem ļauj sasniegt tieši tos panākumus, par kuriem viņi sapņoja no bērnības, pie tam, izvairoties no galvenajām jaunības kļūdām.

11

Kā aug Ūdensvīri ( 20 janvāris- 18 februāris)

Ūdensvīri aug centīgi. Viņiem ļoti gribas ātrāk izrautos no vecāku aprūpes, justies kā pašpietiekamai personai, ienirt  īstajā dzīvē.  Pusaudža gados šīs Zodiaka zīmes pārstāvji cenšas sevi uzturēt paši, viņiem ir neērti traucēt radiniekus, lai gan paši nekad neatteiksies palīdzēt tuviniekiem. Pienākuma sajūta ar katru gadu viņiem aug.

Tomēr, kopā ar apziņu, ka viņi ir atbildīgi par saviem tuviniekiem, Ūdensvīros aug arī maksimālisms. Jo pusaudzis ir vecāks, jo mazāk viņš ir tendēts piedot draugiem un brāļiem māsām kļūdas. Pubertātes vecumā tas kļūst par  iemeslu daudzu draudzīgu un radniecisku saišu saraušanu, bet jaunībā tas negatīvi ietekmē personīgo dzīvi. Labi, ka pieaugušais Ūdensvīrs paliek gudrāks un pārstāj visu izšķirt tikai melnā un baltā krāsā.

12

Kā aug Zivis (19 februāris-20 martam)

Zivis aug vadoties pēc apstākļiem. Ja viņiem ģimenē ir labi apstākļi viņi paildzina pieaugšanas laiku lēnām ienāk pieaugušo pasaulē. Viņi mācās labi un par saviem sasniegumiem iepriecina mājiniekus. Un apgūs profesiju kas viņus iepriecina un padodās. Pusaudžu gados iet uz randiņiem, bet nepārkāpj noliktās robežas. Pamazam pārkāpj bērnības slieksni un droši veras nākotnē.

Ja viņi aug pēc stingrām vecāku dogmām tad viņi pusaudžu gados ir nenosvērti.Šīs zīves pārstāvji var sabrukt vai izmisīgi protestēt tas ne pie kā laba nenoved. Slikti ieradumi, atkarības un histērijas lēkmes. Tas ir viss nepareizas audzināšanas sekas. Kļūšana par personību tādām Zivīm neizdodas.

Avots: www.passion.ru

Leave a Comment