Kā dabīgā veidā atbrīvoties no mēnešreižu sāpēm

Apēd savus zaļumus

Ievērojama kalcija un magnija deva, spēj atslābināt muskuļus un neļauj iestāties krampjiem. Salātu lapas un spināti ir vieni no vērtīgākajiem šajā ziņā, bet vēl papildus tam tie ir vielmaiņu veicinoši, kas palīdz arī pret vēdera uzpūšanos.

Neēd junk-food

Jā, jā- ir zināms, ka šajās īpašajās dienās tā vien roka stiepjas pēc kādas picas šķēles un Haribo lācīšu pakas. Tas noteikti tev palīdzēs justies labāk, bet tas būs ļoti īslaicīgi, jo pēc tam sāls veicinās vēdera uzpūšanos un cukurs vēl vairāk paspilgtinās tavas garastāvokļa maiņas.

 

Lasi arī: To nu katra gribētu zināt: kā samazināt mēnešreižu dienu skaitu

Pagozējies saulītē

Ir zinātniski pierādīts, ka D vitamīns, kurš nāk no saules spēj samazināt krampjus. Tie kļūst daudz maigāki un panesamāki. Tāpēc vien ir vērts doties ārā uz kādu tuvējo parku.

Pasporto

Tas varētu šķist traki, jo, kurš gan grib fiziskas aktivitātes, kad vēdera lejasdaļu velk krampji un garastāvokļa nav nekāda? Bet patiesībā, tieši fiziskās aktivitātes ir viens no labākajiem veidiem kā mazināt sāpes. 30 minūšu aerobika ir labākais, kas var būt, lai likvidētu sāpes un aktivizētu endorfīnus.

 

Avots: independent.co.uk

Leave a Comment