To nu katra gribētu zināt: kā samazināt mēnešreižu dienu skaitu

Mēnešreizes ir ļoti nozīmīgs sievietes organisma process, taču šis process mums reizēm ļoti, ļoti traucē – ko darīt? 

Šīs asiņainās dienas  ir īsts pārbaudījums. Tas ir laiks, kad jūties diskomfortabli, nedrīkst doties peldēt, ilgi uzturēties saulē, vilkt gaišas drēbes un nodarboties ar seksu. Sievietes mēdz lauzīt galvu par to, vai ir iespējams ātrāk šīs dienas beigt?

Mēs esam tev sagatavojuši dažus padomus, kā to visu realizēt.

Ginekologs ir gatavs pastāstīt, ko darīt, lai samazinātu mēnešreižu dienu skaitu. 

Eksistē daži veidi, kā to izdarīt. No pirmās mēnešreižu dienas ir nepieciešams dzert ļoti daudz ūdens, nevis kafiju, tēju – bet gan ūdeni. Kafija un tēja sniedz tieši pretēju ietekmi – mēnešreizes būs ilgākas un spēcīgākas.

Palīdz arī citrona sula. Ņemiet ūdens glāzi un ielejiet tur pāris tējkarotes citrona sulas. Ēdiet vairāk dārzeņu, augļu. Izslēdziet no savas ēdienkartes piena produktus, riekstus. Asiņošana nebūs tik stipra, ja sieviete kārtīgi izgulēsies un būs moža.

Gulēt vajag vismaz 8-10 stundas diennaktī. Diskomfortu noņems silta, atsvaidzinoša duša. No vannas vajadzētu gan atteikties šajās dienās, tā visu tikai pastiprinās.

Lasi vēl: Zinātne pakāpusies par soli tālāk: pirmais robots, kurš tikko piedzīvoja mēnešreizes

Menstruācijas var padarīt krietni īsākas, ja lieto C un E vitamīnus. Lai tie iedarbotos, vitamīni jādzer divas nedēļas pirms mēnešreižu sākuma. Pirmajās mēnešreižu dienas nav ieteicams lietot tamponus, jo tas padarīs šīs dienas garākas. Pēdējās dienās lietojiet tamponus – tas būs pat labāk.

Eksistē, protams, arī preperāti, lai samazinātu mēnešreižu dienu skaitu. Tos iedzerot, mēnešreizes ilgs tikai 1 dienu. Taču dzert šīs zāles drīkst tikai pēc vizītes pie ārsta – ”Silpurenes” un ”Postinor”. Šīs zāles ne tikai pārtrauc mēnešreizes, bet arī pārtrauc grūtniecību, tādēļ nekādā gadījumā nelieto tās bez ārsta ziņas.

Avots: 

COMMENTS

Leave a Comment