Kā dilstošais mēness ietekmē zvaigžņu zīmes: kādam tas nes lielu veiksmi

Zemes zvaigžņu zīmes

Jaunavai , Mežāzim un Vērsim Mēness ir draudzīga planēta. Viņas gaismas enerģija nedaudz atšķaida šo zīmju pārliecinošo iezemējumu, pievienojot to pārstāvju dzīvei nelielu sapņainību un palīdzot viņiem viegli pāriet no ikdienas rūpēm uz filozofiskām pārdomām.

Līdzsvarotām Jaunavām dilstoša mēness periods var nest nelielu nogurumu un nogurumu. Satraukuma parādīšanās kustībās un nepacietība liecina, ka Jaunavas mēness enerģijas trūkuma apstākļos izmanto savas iekšējās rezerves.

Vērsis var pat nepamanīt izmaiņas mēness fāzēs. Dilstošā fāze var ietekmēt šīs zīmes pārstāvjus tikai tad, ja viņu enerģiju jau ir novājinājusi slikta veselība, stress vai negatīva ietekme .

Mežāžiem ir diezgan liela iekšējā enerģijas rezerve, tāpēc dilstošais mēness neietekmē viņu veselību un pašsajūtu. Tikai emocionālā sastāvdaļa var nonākt mistiskā spīdekļa ietekmē: lai novērstu negatīvas emocijas, Mežāžiem ir jāuztur sevi harmoniskā stāvoklī ar meditācijas palīdzību .

Gaisa zvaigžņu zīmes

Diezgan spēcīgi tiek ietekmēti Ūdensvīrs  , Svari un Dvīņi dilstošā Mēness. Šīs zīmes izceļas ar paaugstinātu jutību pret apkārtējo pasauli, un izmaiņas dabā tās ietekmē vispirms. Bet, ja magnētiskās vētras šo zīmju pārstāvjus ietekmē ārkārtīgi negatīvi, tad dilstošā mēness periods viņiem nes tikai pozitīvu.

Dvīņi iegūst iespēju atbrīvoties no visa liekā , nevajadzīgā un traucē viņu pilnvērtīgai dzīvei. Tieši Dvīņi šobrīd ar īpašu prieku uzņemas liela mēroga tīrīšanu, remontu vai balkonu aizsprostojumu analīzi. Šī pieeja palīdz viņiem palikt harmonijas stāvoklī.

Lasi arī: Augoša Mēness ietekme uz zvaigžņu zīmēm: kam tas nes veiksmi, kam zaudējumus

Lasi arī: Kā izvēlēties vārdu bērnam pēc dzimšanas datuma, lai bērnu visu mūžu pavadītu laime un veiksme

Dilstoša mēness laikā Svari viegli pielāgojas citai enerģijas plūsmai un atrod līdzsvaru starp aktīvu dzīvi un vientulības komfortu. Šīs zīmes pārstāvjiem dilstošā fāze ir laiks vientulībai un iecienītās mākslas nodarbībām.

Emocionālie Ūdensvīri no visām gaisa zīmēm ir visjutīgākie pret Mēness enerģiju. Šīs Zīmes pārstāvju stāvoklis pagrimuma periodā ir pilnībā atkarīgs no iepriekšējā perioda. Ja augoša mēness laikā Ūdensvīrs jutās labi, tad dilstošā fāze nesīs tikai pozitīvas emocijas.

Ūdens zvaigžņu zīmes

Zivīm, Skorpioniem un Vēžiem ir visspēcīgākā saikne ar Mēnesi. Tāpat kā jūras plūdmaiņas ir atkarīgas no Zemes pavadoņa, Mēness enerģijai ir absolūta ietekme uz  Ūdens zīmju emocijām .

Skorpioni mēness dilšanas periodā katru reizi iziet cauri sava veida emocionālam pārbaudījumam. Zemapziņā tiecoties pēc līdzsvara un miera, šīs zīmes pārstāvji dara visu iespējamo, lai atbrīvotos no uzkrātā negatīvisma, un viņiem tas izdodas.

Jūtīgie Vēži šajā laikā var, nemanot, noslēgties no citiem, pasargājot savu enerģiju no citu cilvēku iejaukšanās. Šāda aizsardzība ir nepieciešama, jo līdz ar dilstošu Mēnesi uz laiku izsīkst arī Vēžu enerģētiskais lauks.

Zivis , tāpat kā Svari, gluži vienkārši atjaunojas starp enerģijas plūsmām. Šī iedzimtā īpašība palīdz viņiem nezaudēt savu personīgo enerģiju un praktiski nav atkarīga no Mēness fāžu maiņas.