Kur aizplūst mūsu enerģija un kā to novērst

Mūsdienu pasaule patērē daudz enerģijas, pateicoties pastāvīgajai steigai un sacensībām ar pulksteni. Mūsu enerģija ir izsmelta, jo dienā ir daudz darāmā, tai skaitā jāsastopas ar nepatīkamiem darbiem vai negatīviem cilvēkiem. Par to, kur aiziet spēki un kā tos atgriezt, pastāstīs bioenerģētikas jomas eksperti.

Ar katru gadu dzīves ritms paātrinās un, ja mūsu senči pastāvēja saskaņā ar dabu, tad tagad megapilsētās akūti trūkst laika. Speciālisti iesaka noskaidrot, kur aiziet mūsu spēks un enerģija, lai parūpētos par sevi un novērstu problēmas. Vienkārši padomi palīdzēs stiprināt enerģiju un kļūt neievainojamam pret problēmām un nepatikšanām.

Vitalitātes aizplūšanas iemesli

1. Daudzi cilvēki biolaukā pamana lielu “bedri”, kad saprot, ka dodas uz nemīlētu darbu. Veikt darbības, kas izraisa negatīvismu, ir divtik grūti, tāpēc cieš enerģija, spēka paliek arvien mazāk, un pozitīvo nomaina aizkaitinājums, garlaicība un pat depresija.

Lasi arī: Tavs mīlestības kods: tavs perfektais pāris, izmantojot numeroloģiju

Lasi arī: Kādas rotaslietas tev piestāv saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi un nesīs lielu veiksmi

2. Enerģijas aizplūšana notiek arī tad, ja nododas sliktiem ieradumiem. Jebkuras darbības, kas noslogo ķermeni, traucē laimes attīstībai un pievilkšanai, un spēka un enerģijas ar katru dienu paliek arvien mazāk.

3. Nepievienojiet optimismu un laimi attiecībām, kurās nav līdzsvara. Toksiskas pieķeršanās burtiski izsūc dzīvības enerģiju, nedod attīstību, bet tikai iesūc bezcerības bezdibenī, kas var radīt nopietnas Vese***as problēmas.

4. Dzīvības enerģijas aizplūšana notiek arī tad, ja izplatāt tenkas, piedalāties sazvērestībās vai piedzīvojat negatīvas emocijas saistībā ar apkārtējo pasauli. Šāds dzīvesveids ātri izved no miera stāvokļa un atņem laimi.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment