Kā dilstošais mēness ietekmē zvaigžņu zīmes: kādam tas nes lielu veiksmi

Mēnesim ir diezgan spēcīga enerģija, kas mainās atkarībā no fāzes. Zinot, kā dilstošais mēness ietekmē jūsu zvaigžņu zīmi, jūs varat izvairīties no daudzām problēmām un sasniegt savus mērķus.

Mēness enerģija pieder pie Ūdens stihijas: prakses spīdekļa periodiskās izmaiņas un atdzimšanas tiek salīdzinātas ar nesteidzīgu ūdens plūsmu. Mēness ir saistīts ar nakts vēsumu, mistiskām leģendām un noslēpumiem. Tas ietekmē katras Zvaigžņu zīmes pārstāvjus savā veidā, dāvājot savu atbalstu vai atņemot vitalitāti un vājinot enerģiju.

Uguns zvaigžņu uguns zīmes

Auna, Lauvas un Strēlnieka ugunīgā enerģija ir pastāvīgā zvaigžņu konfliktā ar Mēness enerģiju. Gan samazināšanās, gan augšanas fāzē šo Zīmju pārstāvju enerģētiskais lauks ir noplicināts no Mēness ietekmes. Tomēr visām uguns zīmēm ir unikāla spēja uzturēt savu enerģiju nemainīgā līmenī, gūstot labumu no konfrontācijas ar Zemes pavadoni.

Lasi arī: Augoša Mēness ietekme uz zvaigžņu zīmēm: kam tas nes veiksmi, kam zaudējumus

Lasi arī: Kā izvēlēties vārdu bērnam pēc dzimšanas datuma, lai bērnu visu mūžu pavadītu laime un veiksme

Izmisīgā un nepielūdzamā Auna enerģija dilstošā mēness laikā nedaudz nomierinās. Šajā laikā stress samazinās, konflikti tiek izlīdzināti, un apkārtējā atmosfēra ir piepildīta ar mieru. Elpošanas vingrinājumi jeb holotropā elpošana palīdz Aunam viegli papildināt un atjaunot enerģiju dilstošā fāzē.

Pašpietiekamas un spēcīgas Lauvas var nemaz nepamanīt Zemes pavadoņa negatīvo ietekmi: dilstošais Mēness palīdz viņiem atbrīvoties no liekām domām un koncentrēties uz galveno. Tomēr šajā laikā Lauvām ir rūpīgi jākontrolē savas emocijas: dilstošs mēness var izraisīt īslaicīgu aizkaitināmību un aizkaitināmību.

Šis laiks palīdz arī Strēlniekam pareizi noteikt prioritātes  : izteiksme, kas dažkārt pārvēršas satraukumā, pilnībā pazūd, un pretī nāk miers un klusums. Šīs Zīmes pārstāvjiem svarīgākais ir nepārvērst mieru apātijā: tāds risks pastāv, ja enerģiju jau ir nospiedis stress vai konflikti.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment