Šīs rotaslietas nes tikai nelaimi! Steidzami atbrīvojieties no tām.

Ir rotaslietas, kas ir visspēcīgākie amuleti un talismani. Ir arī tādas lietas, kas jūsu dzīvē ienes tikai problēmas un nelaimes. Jums vajadzētu pēc iespējas ātrāk no tiem atbrīvoties.

Parastu rotājumu var pārvērst par spēcīgu talismanu, bet no negatīvās enerģijas ir grūtāk notīrīt priekšmetu, kas nes nelaimi. Tāpēc speciālisti iesaka turēties tālāk no visa, kas nes tikai problēmas un negatīvu enerģiju.

Mākslīgie rotājumi

Mēs runājam, piemēram, par lētām dekorācijām no akrila vai plastmasas, stikla. Tie ir nedzīvi materiāli, kas jums nedod absolūti neko. Daži eksperti pat uzskata, ka šie materiāli, gluži pretēji, ņem enerģiju.

Ja nevēlaties tērēt naudu dimanta gredzenam, tad varat iegādāties rotaslietas no koka, perlamutra, sudraba aksesuārus. Koksne ir dabisks materiāls, kas tā īpašniekam piešķir vitalitāti. Nepērciet arī rotaslietas no dīvainiem metālu sakausējumiem, jo ​​tās var būt ādai kaitīgas. Tie ir arī enerģētiski bezjēdzīgi.

Lasi arī: Kā atpazīt lāstus un atbrīvoties no negatīvās enerģijas ietekmes

Lasi arī: Kādas rotaslietas tev piestāv saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi un nesīs lielu veiksmi

Šajā grupā ietilpst arī mākslīgie rotājumi mājoklim. Ir vērts atcerēties mākslīgās plastmasas ziedus un augļus. Labāk tos izmest vai pārvietot prom no acīm, jo ​​tie arī uzņem pozitīvo enerģiju, liedzot mājsaimniecībai labu garastāvokli.

Rotaslietas, kas jums nepiederēja

Tas ietver lietas, ko esat mantojis no radiniekiem, par kuriem jūs neko nezināt . Ja jūs sākat tās valkāt, tas var negatīvi ietekmēt jūsu likteni, jo šīs rotas ir enerģētiski saistītas ar citu cilvēku. Turklāt, ja šī persona nav dzīva, nepavisam nav labāk turēt viņu tuvu sev un vietai, kur guļat.

Atrastās lietas . Tas ietver tos rotājumus, kurus atrodat uz ielas. Jūs par viņiem neko nezināt. Tie var būt apburti priekšmeti, caur kuriem cilvēki atbrīvojas no bojājumiem. Tie izraisa slimības, neveiksmes, atņemot cilvēkam vitālo enerģiju. Centieties neko necelt ārā.

Rotas no lombarda . Šeit jūs varat izdarīt analoģiju ar atrastajiem objektiem. Turklāt padomājiet paši, kāda enerģija var būt lietām, no kurām kāds ir apzināti pametis. Tie noteikti ir piesātināti ar sliktu enerģiju, kas nenovedīs pie nekā laba, un nav labāki par  atradumiem, kurus nevar paņemt.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment