Kā ēdiens ietekmē vīriešu paradumus gultā

Vīriešu daba patiesībā izrādījās ne tik noslēpumaina. Psihologi pierādījuši interesantu formulu: pēc tā, kā vīrietis uzvedas pusdienu laikā, var precīzi noteikt, kāds viņš būs mīlestības gultā.

Visi stiprā dzimuma pārstāvji, bez izņēmuma,vienlīdzīgi mīl garšīgu ēdienu un kvalitatīvu seksu. Izrādās, varenās vīriešu smadzenes uztver ēdiena uzņemšanu un mīlēšanos kā absolūti vienādus procesus pēc savas būtības.

Tagad, uzzinot šo noslēpumu, tu vari lasīt savu jauno cilvēku kā atvērtu grāmatu. Vakariņojot kafejnīcā vai uzkožot mājās uz ātru roku, obligāti pavēro viņu un ievēro šo. Ja vīrietis..

  1. … Ēd šausmīgā steigā

Ja jaunais cilvēks steidzas un norij milzīgus gabalus, nekošļājot, baidoties, ka apkārtējie noteikti sāks iekārot viņa mīļākos ceptos kartupeļus, uzminēt, ko viņš darīs gultā, nav grūti.

Visticamāk nāksies gatavoties galvu reibinošam maratonam. Diez vai tevi sagaida ilga, jutekliska prelūdija, jo šis biedrs vienmēr un visur steidzas kā uz ugunsgrēku.

Ir vēl viens variants šādas uzvedības izskaidrošanai ēšanas laikā: iespējams, jaunais cilvēks cenšas apmierināt savas vēlmes pēc iespējas ātrāk, nedomājot par citiem.

Kā likums, šādas dabas cilvēki nav tendēti uz ilglaicīgām, nopietnām attiecībām. Kaut gan nesteidzies ar šādiem neiepriecinošiem secinājumiem, ja citu priekšvēstnešu tam nav.

  1. … Nav izvēlīgs ēdienā

Ja šī tipa vīrietis ir izsalcis, viņam ir pilnīgi vienalga ar ko pabarot savu tārpu. Tu vari netērēt laiku veltīgi neticamu kulinārijas šedevru pagatavošanai- viņš pat nepievērsīs uzmanību tam, ko viņam ieliek šķīvī.

Neizvēlīgs vīrietis paliks vienaldzīgs pret to, ka ziemas desertā ir svaigas zemenes, bet tava firmas asā zupa satur 20 izsmalcinātas sastāvdaļas.

Tas pats notiks gultā: diez vai viņš pamanīs tavu seksuālo mežģīņu veļu un satriecošo frizūru. Sekss jebkādā veidā būs viņam labs.

  1. … Ievēro etiķeti

Vakariņu laikā šis akurātists ilgi pēta katru ēdienu  un rūpīgi izvēlas, ko viņš ēdīs.  Viņš zina visu par uzvedības noteikumiem pie galda un nekad nesajauks, kurā rokā jātur nazis.

Nesteidzies skeptiski ķiķināt. Šāda pārdomāta uzvedība nozīmē, ka arī gultā viņš mērķēs uz to, lai visu izdarītu pareizi un sagādātu tev baudu.

Vienīgais mīnuss attiecībās ar šī tipa vīrieti ir tas, ka par spontānu seksu uz virtuves galda nāksies aizmirst.

  1. … Pusdienu laikā lasa vai skatās televizoru

Vīrietis, kurš pusdienu laikā aizrautīgi skatās televizoru , neko neievērojot apkārt un bieži trāpot ar karoti ausī, viegli novēršas no jebkuras svarīgas nodarbes.  Mīlēšanās process nekad nepārņems viņu pilnībā.

Visatbildīgākajā brīdī viņš mierīgi var domāt par savu suni, bankas rēķiniem vai to, kā mušai izdodas rāpot pa griestiem. Necenties šī iemesla dēļ organizēt nopietnu sarunu: viņš to dara pavisam neapzināti.

  1. … Izvēlīgs ēdienā

Jaunais cilvēks vienlīdzīgi tev skaita kalorijas, olbaltumvielas un ogļhidrātus katrā apēstajā porcijā. Pusdienlaikā viņš veselu stundu rūpīgi izņem no zupas vārītus burkānus.

Tieši tāda pati uzvedība tevi sagaida arī guļamistabā. Viņš rūpīgi izvēlēsies visērtākās pozas, kuras jūs abus uznesīs baudas virsotnēs. Esi pārliecināta: sekss ar viņu nekad nepārvērtīsies rutīnā.

Visi vīrieši ir dažādi, katram no viņiem ir savi īpašie ieradumi, kas neatbilst mūsu aprakstītajiem. Šie padomi palīdzēs tev iepriekš sagatavoties mīlas naktij. kaut gan, iespējams, tevi sagaidīs patīkams pārsteigums.

Avots: www.pixy.ru

Leave a Comment