Kā iemācīties piedot vīriešu grēkus?

Bet vai patiesībā viņi ir vainīgi? Lai arī cik dīvaini nebūtu, dažās situācijās “vainīga” var izrādīties mūsu personīgā iztēle. Tad lūk izpētīsim.

Iemesli, kādēļ sievietes visbiežāk apvaino stiprā dzimuma pārstāvjus?

Viņš nepiezvanīja

Varianti- Jūs piezvanījāt, bet viņa telefons izslēgts, nav sasniedzams, neatbild..

Jūs skaidri zināt, ka cilvēks tīšām neiziet uz sakariem? Vīrietis taču varēja nokļūt ārpus uztveršanas zonas, varēja pazaudēt vai aizmirst telefonu, varēja iekļūt avārijā, visbeidzot viņa telefonā varēja vienkārši beigties nauda..

Ja starp jums pagaidām nav nekādu attiecību ( piemēram, tikko esat iepazinušies) , tad viņa pienākums vispār nav jums zvanīt vai atbildēt uz jūsu zvaniem. Ja attiecības ir, vainot par kaut ko vīrieti jūs varat, tikai ja tiešām zināt, ka viņš nevēlas ar jums runāt. Tādēļ atlieciet savus aizvainojumus līdz situācijas noskaidrošanai.

Viņš neatnāca uz norunāto tikšanos vai nokavēja

Pirms apvainoties, nepieciešams noskaidrot neatnākšanas vai nokavēšanas iemeslu. Gadās, ka tas ir diezgan zīmīgs- nepalaida no darba, mājās notika ārkārtas gadījums, iekļuva sastrēgumā..Neizdariet pārsteidzīgus secinājumus, kamēr jums nepaskaidros iemeslu.

Viņš neapveica svētkos

Svētki var būt jebkādi- Jaunais gads, Svētā Valentīna diena, 8. marts, jūsu dzimšanas diena.. vīrietis neatcerējās datumu un jūs apvainojāties.

Pirmkārt, visu mīlētāju dienu vai sieviešu dienu ne visi atzīst. Pirmos svētkus uzskata par rietumu tradīciju un domā, ka Krievijai ar to nav nekāda sakara. Bet 8 martu pareizticīgie, piemēram, nesvin, viņiem ir citi, baznīcas svētki, kas attiecās uz sievietēm.

Otrkārt, viss atkarīgs no jūsu attiecībām ar vīrieti. Ja tās ir, tad iemeslam “neapveikšanai” vajadzētu būt diezgan nopietnam. Bet dažreiz jūs uzskatāt ka tās ir, bet vīrietis – ka to nav. Piemēram, kad jūs saista tikai sekss.

Situācija jums var izskatīties aizvainojoša, tikai ja jūs abi viennozīmīgi uzskatāt sevi par pāri. Ja tās ir tikai tikšanās tikai retu reizi, pilnībā iespējams, ka jūs vīrietim esat tikai mīļākā un viņš nejūt nekādas saistības attiecībā pret jums.

Viņš nepaziņoja jums par saviem plāniem

Piemēram, nopirka mašīnu vai aizbrauca komandējumā, uz vasarnīcu pie radiniekiem- un nepateica jums .. Vai pēc darba devās ar draugiem uz restorānu svinēt kāda dzimšanas dienu, kas tika ieplānota iepriekš, bet jūs par to aizmirsa informēt…

Ja jūs nedzīvojat kopā ar vīrieti, tad cerēt uz to, ka viņš jums visu par sevi stāstīs, nav vērts.  Bet dažreiz pat dzīvojot kopā, viņš var slēpt kaut kādus faktus, kas jums var nepatikt. Ne tādēļ, ka viņš nerēķinās ar jums, bet tādēļ, ka viņš, tieši pretēji, baidās ka nokļūs jūsu priekšā sliktā gaismā, ka rāsiet viņu un citi iemesli. Tādēļ pirms nāvīgi apvainojaties, vispirms izanalizējiet situāciju.

Viņš neiepazīstina jūs ar saviem radiniekiem un draugiem

Daudzas sievietes ir pārliecinātas, ka ja vīrietis neiepazīstina jūs ar viņa radiem un neiekļauj savā paziņu lokā, tātad viņš nelolo jūsu attiecības. Bet tas var arī nebūt tā. Tieši pretēji, gadās, ka vīrietis vispār neuzskata par vajadzīgu faktu iepazīstināt savu meiteni ar viņa vecākiem vai draugiem un pat pēc šādas iepazīšanās viņi var ātri izšķirties. Tā kā tas nav nekāds radītājs “attiecību nopietnībai”. Pirms apvainoties, sakiet, ka gribētu iepazīties ar viņa tuviniekiem un apskatāties izredzētā reakciju.

Viņš aizmirsis par jūsu lūgumu

Lielākā daļa sieviešu, ja vīrietis aizmirsis nopirkt maizi, kādu saimniecības preci vai izpildīt vēl kādu uzdevumu, nāvīgi apvainojas. Lai gan savu personīgo aizmāršību bieži norakstāt uz izklaidību vai sklerozi. Atcerieties, cik daudz reižu jūs pati aizmirsāt kaut ko izdarīt! Ja reiz tas ir tika svarīgi, piezvaniet vīrietim vai nosūtiet SMS, atgādinot viņam to, kas no viņa tiek prasīts, nevis presējiet pēc tam, ka viņš ir aizmirsis. Mazums, pārstrādājies..

Vai šādās situācijas tomēr ir vērts apvainoties?

Ja vīrietis jums samelojis

Ja reiz viņš melo- tātad, neuzticas jums, vai nu viņam ir ko slēpt. Piemēram, krāpšanu. Tas, protams, ir nopietns iemesls, lai apvainotos.

Ja viņam bija iespēja kaut ko izdarīt, bet viņš to neizdarīja vienkārši iegribas dēļ

Teiksim, viņš nepiezvanīja, tādēļ, ka negribēja nevis tādēļ, ka nevarēja. Viņš neatnāca laicīgi tādēļ, ka neuzskatīja to par svarīgu, nevis kādu iemeslu dēļ. Tas nozīmē, ka jūs viņa dzīvē nespēlējat svarīgu lomu.

Ja viņš apzināti jūs pievīlis

Pieņemsim, jūs piecas reizes atgādinājāt,  lai viņš izņem bērnu no bērnudārza, bet viņš to principiāli neizdarīja, par cik uzskata, ka tas jādara jums  un tikai jums. Vai viņš kaut kur jums atteicis, kas jums ir ļoti svarīgs, tikai tādēļ, ka uzskata to par nejēdzību.

Ja jums ir ģimene, bet viņš risina kaut kādus svarīgus jautājumus bez jums

Pieņemsim, ņem kredītu, ieplāno remontu vai pērk ceļazīmes uz kūrortu, nekonsultējoties ar jums. Ja reiz jūs “divas pusītes no viena vesela”, tad jebkurš svarīgs lēmums obligāti jāpieņem tikai kopīgi.

Ja esat atklājusi simtprocentīgus pierādījumus tam, ka vīrietis jūs krāpj

Nu, tas ir skaidrs un bez komentāriem..

Vienu vārdu sakot, apvainoties vajag, tikai ja situācija izskatās pavisam konkrēta un noteikta. Pamēģiniet nošķirt faktus no iedomām, bet jau pēc tam nolemiet, vai ir vērts izteikt pretenzijas.

 

Avots: myjane.ru

Leave a Comment