Kā iemācīties nemocīt sevi: mainiet enerģiju no negatīvas uz pozitīvu

Ne vienmēr ar mums notiek kaut kas slikts, taču daudzi cilvēki pārāk daudz domā par negatīvo, dienu no dienas apgrūtinot sevi. Tas negatīvi ietekmē garastāvokli, veiksmi, enerģiju un veselību. Eksperti jums pateiks, kā ar to rīkoties.

Viens no galvenajiem bioenerģijas noslēpumiem saka, ka jums ir jāspēj piedot un atlaist pagātni. Ja vēlaties, lai dzīvē viss būtu labi, un jūsu garastāvoklis vienmēr saglabājas pieņemamā līmenī, jums vairāk jādomā par nākotni un pašreizējo brīdi, nevis ienirt pagātnē.

Pavērsiet domu plūsmu citā virzienā

Ļoti noderīgi ir kāds hobijs, kas ļaus pārslēgties no sliktām domām. Derēs jebkura patīkama darbība, kas novērš uzmanību no pārdomām. Aizdomīgiem cilvēkiem nevajadzētu dot iespēju “sautēt savā sulā”, ākstīties. Periodos, kad kaut kas ir ļoti satraucošs, jums ir nepieciešams abstrahēties no visa un darīt kaut ko aizraujošu.

Lasi arī: Kā zvaigžņu zīmju pārtāvji uzvedas guļamistabā: tas, ko tu vēl nezini…

Lasi arī: Uzticīgākās sievas un vīri saskaņā ar zvaigžņu zīmi: nekad nepiekrāps

Nav brīnums, ka viņi saka, ka aizņemtiem cilvēkiem nav laika raizēm. Tā ir pilnīga patiesība. Tikai dīkdieņi var uztraukties par sīkumiem un atļauties tam veltīt daudz laika.

Afirmācijas

Bieži vien negatīvās domas kļūst par vīrusu programmām, kas tiek reģistrētas mūsu prātā ļoti ilgu laiku. Tiklīdz galvā parādās šāds “vīruss”, to izvadīt kļūst ļoti grūti. Šeit parādās apstiprinājumi.

Tā sauc vienkāršas frāzes, ko cilvēks sev saka, lai celtu pašapziņu un cīnītos ar negatīvām emocijām. Kad mēs savaldāmies un domājam par kaut ko sliktu, barojam savas bailes, tās stiprāk tiek reģistrētas prātā. Jūs pats varat izdomāt apgalvojumus. Piemēram, ja cilvēks baidās, ka viņš paliks viens uz visiem laikiem, viņš var pateikt sev “Es izstaroju mīlestību un saņemu to pretī.” Ja darbā ir problēmas, varat pastāvīgi sev teikt: “Es esmu stiprs / stiprs un varu tikt galā ar visu”.

Eksperti iesaka izmantot gatavus apliecinājumus pret stresu un trauksmi, veiksmīgam nedēļas sākumam, mīlestībai,  veiksmei un labklājībai utt.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment