Uzticīgākās sievas un vīri saskaņā ar zvaigžņu zīmi: nekad nepiekrāps

Pat spēcīgākie pāri nav imūni pret krāpšanos. Pirms sasiet mezglu ar savu mīļoto, jums jāpārliecinās par viņa uzticību. Šajā sakarā astrologi ir sastādījuši Zvaigžņu zīmju vērtējumu, kas nav veidi, kā nenodot.

Laulība ir svarīgs un atbildīgs solis mīlētam pārim. Uzturoties dzimtsarakstu nodaļas sienās, mīļotāji apmainās ar mūžīgās mīlestības un uzticības zvērestiem, taču ne visiem izdodas turēt savus vārdus. Cilvēka raksturs un attiecības ar citiem cilvēkiem lielā mērā ir atkarīgas no zvaigžņu ietekmes. Tāpēc daži zvaigžņu apļa pārstāvji spēj palikt uzticīgi līdz mūža beigām, bet citi vienkārši nevar būt monogāmās attiecībās. Eksperti piedāvā jums uzticīgāko vīru un sievu sarakstu pēc Zvaigžņu zīmes.

Uzticīgākās sievas saskaņā ar zvaigžņu zīmi

6. vieta – sieviete Zivis. Šī zvaigznāja pārstāvēm nav nekā svarīgāka par ģimeni. Parasti viņas nesteidzas precēties un radīt bērnus. Bet, kad tas notiek, viņas mierīgi atsakās no brīvības un visu savu laiku velta mīļajiem. Tomēr mīlestība pret laulāto neliedz viņām periodiski apbrīnot citus vīriešus, jo arī pēc laulībām Zivis joprojām ir romantiskas un mīlošas . Viņām patīk atrasties patīkamu pretējā dzimuma cilvēku sabiedrībā un pat flirtēt ar viņiem. Tomēr, lai kā Zivis uzvestos vīriešu sabiedrībā, tās nekad nepārkāps robežu. Tiklīdz viņas saprot, ka komunikācija noved pie fiziskas tuvības, viņas pamet vīrieša sabiedrību un dodas mājās pie sava mīļotā vīra.

Lasi arī: Kā kļūt par miljonāru saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi: šie padomi jau ir palīdzējuši daudziem palielināt ienākumus

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada jūlijam no Andželas Pērlas: atbildīgs mēnesis, nezaudējiet modrību!

5. vieta – sieviete Ūdensvīrs. Ūdensvīram ir diezgan grūts raksturs, un ne visiem izdodas izveidot spēcīgas attiecības ar šādu sievieti. Šī zvaigznāja pārstāves izceļas ar savu brīvību mīlošo izturēšanos. Pat tad, kad viņu dzīvē parādās mīļots vīrietis, viņas nav gatavi pilnībā iegrimt ikdienas dzīvē. Neskatoties uz to, Ūdensvīra sieviete pat nedomās par vīra krāpšanu. Viņa bieži var izraisīt konfliktus, būt greizsirdīga uz savu mīļoto  un pat, izaicinoši aizcirtot durvis, doties nakšņot pie draudzenes. Bet tajā pašā laikā viņa ļoti mīlēs un cienīs savu vīru un nekad nespēs salauzt viņa sirdi.

4. vieta – sieviete Dvīņi.  Dvīņi ir ļoti sabiedriski. Viņas bieži nodibina jaunas paziņas ar pretējo dzimumu, taču, kā likums, komunikācija nepārsniedz draudzību. Parasti Dvīņi sāk sazināties ar citiem vīriešiem tikai tāpēc, ka komunikācija ir viņu galvenais pozitīvu emociju avots. Noturība un rutīna ne pārāk labi atspoguļo viņu emocionālo stāvokli, tāpēc, ja viņas vienmēr ir blakus vienam vīrietim, viņi kļūst skumji. Katrs izskats palīdz viņām iegūt pārliecību un atkal justies kā uzmanības centrā. Bet tajā pašā laikā Dvīņi nekad nebūs gultā ar kādu citu, izņemot savu dzīvesbiedru.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment