Kā izdzīt no dzīves negatīvismu vasaras saulgriežu dienā un uzaicināt veiksmi savā dzīvē

Rituāla nozīme ir burtiski paņemt šķipsniņu sāls un nopūst to no rokas pa atvērtu logu. Vislabāk būtu, ja logs būtu vērsts uz rietumiem, un šāda manipulācija ir jāveic īsi pirms rītausmas. Tiklīdz sāls atstāj logu, jums garīgi jālūdz augstākajiem spēkiem labu un atbalstu. Laiks šobrīd ir ārkārtīgi grūts, un šāda sevis programmēšana pozitīvajam noteikti nebūs lieka.

Pārmaiņu simbols

Ne velti ar sāli saistās liels skaits dažādu pazīmju. Tāpēc šādā manipulācijā nekas vairāk kā sāls netiek izmantots. Izmetot pa logu šķipsniņu sāls, cilvēks un viņa māja iziet savdabīgu attīrīšanās rituālu. Un neaizmirstiet par garīgo tīrīšanu. Vasaras saulgriežu svētki ir ceļa sākums uz ko jaunu, gaišāku un laipnāku.

Lasi arī: Ar īpašu satraukumu šogad gaidu vasaras saulgriežus. Dziedniece man pastāstīja par spēcīgu rituālu, lai piesaistītu finansiālo veiksmi un veiksmi citās dzīves sfērās.

Maģiski vasaras saulgriežu svinības

Ko īsti mums dos 2023. gada 21. jūnijs ? Lai gan ir grūti atbildēt. Ir nepieciešams maksimāli veiksmīgi integrēt vasaras saulgriežu spēku par labu sev un valstij.

Katrs cilvēks var palīdzēt jebkurā veidā. Pat ja šķiet, ka nav spēka. Mēs stāvam, esam stipri, esam vienoti. Lai vasaras saulgrieži ir jaunas enerģijas elpa ikvienam, kas cīnās par patiesību un brīvību.

Leave a Comment