Kā pavadīt vasaras saulgriežus, lai veiksme pavadītu visu gadu

Vasaras saulgrieži ir svētki, kas iekrīt 21. jūnijā. Šodien ir gada garākā diena un īsākā nakts. Lai gan vasara rit pilnā sparā, gada ritenis griežas ziemas virzienā.

 

Senie ķelti šo dienu sauca par fiksētā Saules krusta dienu. Citiem tā ir Lita, Kupala, Sauleskrese, Yarilin diena, Rasas diena, Gara diena. Bet ar kristietības piekrišanu svētki tika aizmirsti un apvienoti ar Kunga Jāņa Kristītāja piedzimšanu.

Rituāli, kas tika veikti saulgriežu dienā, ir ļoti līdzīgi tiem, kas notiek labi zināmajos Ivana Kupalas svētkos. Bet tas nav gluži pareizi, jo no astroloģiskā viedokļa 21.jūnijs ir enerģētiski spēcīgāks par 7.jūliju.

Zvaigžņu eksperti saka, ka no šodienas līdz 23. jūnijam pienācis laiks izteikt vēlmes un plānot nākotni. Saules enerģija sasniedz savu maksimumu, un līdz ar to visi maģiskie rituāli ir visefektīvākie. Šodien pavadītās domas materializēsies nākotnē.

Lasi arī: Ar īpašu satraukumu šogad gaidu vasaras saulgriežus. Dziedniece man pastāstīja par spēcīgu rituālu, lai piesaistītu finansiālo veiksmi un veiksmi citās dzīves sfērās.

Lasi arī: Kāda veida vīrietis jums atbilst saskaņā ar jūsu zvaigžņu zīmi

Vasaras saulgrieži ir labvēlīgi uguns zīmēm . Zemes un ūdens zīmēm diena ir diezgan neitrāla. Visiem gaisa elementa pārstāvjiem jābūt uzmanīgiem.

Šīs saulainās dienas ir labākais laiks, lai veidotu plānus, atjaunotu visu savu dzīvi. Pozitīvas domas un pareiza attieksme var būtiski mainīt jūsu nākotni.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment