Ar īpašu satraukumu šogad gaidu vasaras saulgriežus. Dziedniece man pastāstīja par spēcīgu rituālu, lai piesaistītu finansiālo veiksmi un veiksmi citās dzīves sfērās.

Ar īpašu satraukumu gaidu vasaras saulgriežus 2023. gadā . Man ļoti patīk ar šo dienu saistītās tradīcijas. Un jo īpaši, kā tie krustojas ar Ivana Kupalas svētkiem, kas agrāk tika svinēti 21. jūnijā.

Protams, ne visi no mums varēs izkļūt dabā un jautrā apaļā dejā lēkt pāri ugunskuram. Bet jūs un es varam veikt pāris vienkāršus rituālus. Ar kuriem padalījas viena dziedniece.

Vasaras Saulgrieži 2023. gadā

Pirmkārt, es padalīšos ar visvienkāršāko rituālu, ko varat veikt paši bez problēmām. Vajag nopīt vainagu no savvaļas puķēm un garšaugiem. Pats aušanas process jūs piepildīs ar Saules spēku, tāpēc vislabāk to darīt dabā.

Tad vainags jāuzliek galvā un jāpavada tajā vismaz kādu laiku. Noteikti esat dzirdējuši, ka meitenes mēdza mest vainagus ūdenī. Viņas to darīja, lai atrastu savu mīlestību vai vienkārši izteiktu vēlēšanos. Ja esat mīļotā cilvēka meklējumos, vainagā izmantojiet kliņģerītes, lavandu, rozmarīnu un saulespuķes. Piemēroti arī papardes, ozola un pīlādžu zari.

Lasi arī: Kas traucē finansiālajai labklājībai: galvenās kļūdas, rīkojoties ar naudu

Lasi arī: Kas neļauj Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem veidot spēcīgas attiecības

Pinot vainagu, domā tikai par labo. Jums tas jāpiepilda ar savu pozitīvo enerģiju. Tad viņa atgriezīsies pie jums labas Vese***as, finansiālās labklājības un laimīgas mīlestības veidā. Tiklīdz vainags ir gatavs, rezultāts jāfiksē ar uguns rituālu. Lai to izdarītu, jāiededz dzeltena svece kā Saules simbols un vēlreiz jādomā par savām vēlmēm.

Ar sāli var veikt daudz un dažādus rituālus. Piemēram, siltā vannā tiek pievienots jūras sāls, tādējādi izejot vasaras tīrīšanas rituālu. Ja vēlaties kļūt bagāts, varat izmēģināt citu rituālu. Lai to izdarītu, jums jāiegādājas sāls iepakots papīra iepakojumā.

Šķir nākošo lapu, lai uzzinātu, kas jādara ar sāli, bagātības iegūšanai…

COMMENTS

Leave a Comment