Kā izrotāt galdu Jaunajam 2019. Cūkas gadam

Jaungada vakarā uzmanības centrā ir svētku galds, tāpēc tas ir jādekorē. Ar dažu elementu palīdzību jūs varat padarīt to par naudas un labas veiksmes magnētu. Mūsu ieteikumi jums palīdzēs.

Lai nākamais gads būtu veiksmīgs, ir nepieciešams svinīgi tikties ar jauno patronu – Dzeltenās zemes cūku. Lai to paveiktu, jums vispirms jādekorē māja un jādomā par brīvdienu galda dizainu. Eksperti palīdzēs jums skaisti rotāt svētku gadu Jaunajam 2019. gadam un izmantot to, lai piesaistītu laimi un veiksmi.

LASI ARĪ: Bagātības numeroloģiskais horoskops 2019. gadam

Pirmais solis ir izvēlēties galdautu svētku galdam. Krāsu shēma ir atkarīga no tā, kas nepieciešams pilnīgai laimei. Ja vēlaties iegūt bagātību un atbrīvoties no monetārajām grūtībām, pārklājiet galdu ar dzeltenu vai zelta galdautu. Ja jūs vēlaties izveidot harmoniju mājā un piesaistīt labklājību, jums jāizmanto balts un sudrabs. Ar sarkana galdauta palīdzību jūs varat piesaistīt mīlestību. Nav ieteicams izvēlēties melnu galdautu – šī krāsa vispār neatbilst svētku atmosfērai, tāpēc 2019. gada patronese var nolemt, ka neesat ļoti apmierināts ar viņas klātbūtni.

Salvetes – nepieciešamais svētku galda atribūts. Daudzi cilvēki dod priekšroku auduma salvetēm, bet, ja vēlaties, tās var aizstāt ar papīra salvetēm. Lai salvetes rotātu jūsu galdu, mēģiniet atrast toni un rakstu, kas būs harmonijā ar galdautu un citiem Ziemassvētku rotājumiem. Neaizmirstiet savlaicīgi notīrīt svētku galdu no atkritumiem: maz ticams, ka netīru salvešu kalns uz jauno patronu radīs labu iespaidu.

Galda piederumi ir svarīgs Jaungada galda elements. Tradicionāli daudzi cilvēki izliek skaistas servīzes, bet 2019. gadā tas nav nepieciešams. Cūka ir vienaldzīga pret greznību un pompozitāti, tāpēc dārgi trauki viņai būs vienaldzīgi. Galvenais ir tas, ka trauki ir tīri, bez plaisām un mikroplaisām. Sabojātās lietas ir magnēts nabadzībai, un tādēļ šādi trauki var piesaistīt negatīvu.

LASI ARĪ: Kādas lietas ir jāizmet pirms Jaunā gada: mēs atjaunojam kārtību un piesaistām labklājību

Jūs varat būt radošs un dekorēt galdu ar papildu detaļām. Kā rotājumus var izmantot Ziemassvētku bumbiņas, spīdumus vai pat virtenes. Patrons nekavējoties redz, ka jūsu mājā gatavojas viņa ierašanās brīdim, ja galda centrā būs cūku figūra.

Tā kā Zeme paliek par elementu-patronu 2019. gadā, būs lietderīgi uz galda novietot vāzi ar ziediem vai izrotāt galdautu ar dabīgiem materiāliem. Koka aksesuāri izskatās labi uz Jaunā gada galda: neparastas glāzes vai karstu ēdienu paliktņi, salvešu turētāji, kokgriezumi.

avots: dailyhoro

Leave a Comment