Kādas lietas ir jāizmet pirms Jaunā gada: mēs atjaunojam kārtību un piesaistām labklājību

Laimīgu Jauno Gadu – ar jaunu laimi: varbūt tieši tas ir tas pirmais, ko mēs visi vispirms atceramies Zvanu skaņas laikā. Un, lai laime nonāktu mājā, ir nepieciešams to piesaistīt un izbrīvēt vietu. Galu galā, kā jūs zināt, jaunais vienmēr nāk vecā vietā.

Pirms Jaunā gada daudzi mēģina pabeigt visu, kas sākts, un atbrīvoties no nevajadzīgām lietām. Tāpēc pirms Jaunā gada uzdevumu saraksts ir ļoti izplatīta nodarbošanās. Kopā ar vēstulēm Ziemassvētku vecītim un šampanieša un mandarīnu iegādi vispirms Ziemassvētkiem ir ikviena mīļākā izklaide vairumam cilvēku. Un vairākums atceras 31. decembra priekšvakarā, par vispārējo tīrīšanu.

Tīrīšana pirms Jaunā gada  neapšaubāmi ir noderīga lieta, un ne tikai no ezoterikas vai Fen Šui gudrības viedokļa. Tātad, psihologi saka, ka vienkārša tīrīšana var savest dzīvi kārtībā. Sakārtojot skapjus vai atrasolus, mēs izvietojam pa plauktiņiem ne tikai burkas vai apavus, bet arī domas.

LASI ARĪ: Vārda spēks: kā sievietes runa ietekmē harmoniju, mīlestību un bagātību ģimenē

Pieņemot lēmumu par mājokļa tīrīšanu un kārtības ieviešanu, pievērsiet uzmanību katram priekšmetam. Dažas lietas eksperti iesaka uzmest pirms Jaunā gada.

1. Veci dokumenti, rēķini un čeki. Ja tie nav dokumenti ar skaidri noteiktu glabāšanas laiku, piemēram, derīgs aizdevuma līgums vai čeks ar derīguma termiņu, kas vēl nav atbrīvots, atbrīvojieties no tiem. Šādas lietas kavē finanšu plūsmas, negatīvi ietekmē budžetu un situāciju kopumā ar naudu.

LASI ARĪ: Kāpēc krīt nazis, dakšiņa un karote – tautas ticējumi

2. Melnraksti. Ja esat iesaistījies radošajā darbā, jūsu hobijs, protams, ir saistīts ar melnrakstu klātbūtni jūsu darbvirsmā. Shēmas, kas paredzētas grāmatu modelēšanai, adīšanai, veciem zīmējumiem vai skicēšanai – to visu ir nepieciešams sakārtot – bet vēl labāk, izmest bez nožēlas. Atstājiet tikai vērtīgus notikumus, ar kuriem jūs tuvākajā nākotnē virzīsieties uz priekšu. Ja jūsu ģeniālā ideja vai projekts ir „iesprostots” rakstāmgaldā vairāk nekā gadu plānošanas posmā – atbrīvojieties no šī plāna: ir pienācis laiks uzrakstīt jaunu.

3. Apģērbi, kas jums nepatīk. Jaunais gads – jauns dzīves posms. Bet ne visas lietas jūs nēsāsiet šajā jaunajā posmā. Kaut kas atklāti ir novalkāts, kaut kas nav izskalots, kaut kas nav piemērots jums … Šķirot garderobi ar vislielāko rūpību. Viss, kas jums būtu patīkams valkāt, bet kādu iemeslu dēļ jūs nevarat (lielas, mazas, nav piemērotas vecumam, krāsai vai stilam), jūs varat atdot labdarībai. Šāds akts papildus piesaistīs jums labklājību. To var izdarīt, aizvedot drēbes uz baznīcu, uz trūcīgo uzņemšanas centru (pieejams daudzās pilsētās) vai uz lietotu apģērbu veikalu pēc vienošanās.

4. Lietas, ar kurām jūs ievedat tīrību. Šajā postenī būs nepieciešama revīzija visā dzīvoklī. Jums ir jāpārbauda vannas istaba, virtuve un pieliekamais, jāpārskata visas mazgāšanas slotas, mazgāšanas līdzekļi, audumi un salvetes horizontālām virsmām. Ir vērts izmest visu pārāk nolietoto un nonēsāto, izmest atliekas, trauku mazgāšanas šķidrumu pakas un vecās slotas.

LASI ARĪ: Kuras Zodiaka zīmes kļūs bagātas 2019. gadā

5. Saplīsuši trauki. Ieplaisājušas krūzītes ir negatīvisma avots un problēmas. Nebaidieties no tām atbrīvoties, jo viņu vietā būs jauni virtuves piederumi, kas iepriecinās jūsu acis un piesaistīs pārpilnību ēdamgaldam.

6. Kosmētika, ko neizmantojat. Izžuvusi skropstu tuša, izkaisītas ēnas un nagu lakas ar derīguma termiņu – tas viss var izmest. Kosmētika kalpo, lai uzlabotu izskatu, padarītu to pievilcīgāku un veselīgāku, kad runa ir par kosmētiku. Pat ja esat finansiāli ierobežots, jaunajā gadā labāk iegādāties lētus un augstas kvalitātes kosmētikas līdzekļus. Tas daudz labvēlīgāk ietekmēs jūsu tēlu, maku un pievilcību.

7. Priekšmeti – enerģijas krājēji. Tie ir amuleti, kurus esat lietojis ilgu laiku un kuri ir pārtraukuši darbu. Daudzi no viņiem laika gaitā zaudē enerģiju. Piemēram, pat parasts sapņu ķērājs virs gultas, ja viņš jau sen ir piekārts, ir kļuvis putekļains un laika gaitā izbalējis, var pārtraukt darbu. Vai nu iedvesiet tajā jaunu dzīvību vai nomainiet to ar jaunu. Negatīvu var uzkrāt svešu atlikumi un veci žāvēti ziedi, noplukuši herbāriji un žāvēti kukaiņi. Ja neesat profesionāls lepidopterologs, jums diez vai ir ļoti svarīgi saglabāt dzīvnieka izbāzni virs gultas.

8. Salauztas lietas. Jūs neaizpeldēsiet tālu uz caurumaina peldēšanas matrača un jūs neizmantosiet savam mērķim vienu salauzto slēpošanas nūju uz balkona. Magnētiņi ar atsistām malām nav dekors jūsu ledusskapim. Ja jums tie patiešām patīk – uzskatiet, ka jums ir iemesls pēc iespējas ātrāk izkļūt atvaļinājumā un iegādāties jaunus.

LASI ARĪ: Horoskops 2019. gadam pa mēnešiem – pilns ar dažādiem notikumiem

9. Lietas, ar kurām jums ir saistītas sliktas atmiņas. Pat ja šāda lieta ir noderīga (piemēram, bijušais iepazīstināja ar lielisku kafijas dzirnaviņu, bet katru reizi, kad tai pieskaraties, atceraties, cik neglīti jūs šķīrāties) – ir laiks to pārdot. Tad, pie rīta kafijas krūzītes, jūs nedomāsiet par pagātni, bet par nākotni, un pozitīvas pārmaiņas ātri kļūs par daļu no jūsu ikdienas dzīves.

10. Veci medikamenti. Pirmās palīdzības komplekta stāvoklis ir tieši saistīts ar Vese***as jomu. Kad visas tabletes, aerosoli un ziedes tiek glabātas kārtībā, tas nāk par labu labklājībai, jūs nepalaidīsiet garām medikamentu lietošanu laikus, jūs vienmēr redzēsiet, kad un ko jums ir nepieciešams iegādāties.

11. Bezjēdzīgas dāvanas. Iespējams, arī ir pienācis laiks tās pārdot, un tās būs vairāk nepieciešami kādam citam, nevis jums, un jūs radīsiet vietu jaunām lietām un patīkamām dāvanām.

12. Uzdevumu saraksti aizejošajam gadam. Ja uzņēmumu sarakstu glabājat vienu gadu, pārbaudiet tos pirms brīvdienas. Viss, ko jūs varat izdarīt dažas dienas pirms X stundas, dariet to. Un atbrīvojieties no saraksta, pat ja ir neizpildīti punkti.

avots: dailyhoro

COMMENTS

Leave a Comment