Kā izskatīties lieliski bez grima. Deviņi vienkārši padomi

 

3. Rūpējies par sejas ādu

Veselīgai, tīrai un gludai ādai nav nepieciešams tonālais krēms. Noteikti no rīta un vakarā mazgā seju ar īpašu attīrošu līdzekli, bet pēc tam uzklāj tavam ādas tipam piemērotu krēmu vai losjonu.

4. Noņem atmirušās šūnas

Vismaz reizi nedēļā uzliec sejas masku, kuras pamatā ir baltie māli – tā attīrīs poras, ļaus tām kļūt šaurākām un mazāk pamanāmām. Reizi nedēļā veic delikātu pīlingu – tas atjaunos ādas virsējo slāni un padarīs tās reljefu gludāku, bet sejas krāsu – veselīgu.

5. Veic sejas masāžu

Sejas tonuss, tās krāsa un elastīgums uzlabosies, ja reizi nedēļā veiksi sejas masāžu.

Lasi vēl: 9 veidi, kā E vitamīns palīdz uzlabot sejas ādas stāvokli

6. Izveido uzacu formu

Pareizas formas uzacis, kas atbilst tavam sejas ovālam un acu formai, nokrāsotas skaistumkopšanas salonā ar izturīgu krāsu, pārveidos tavu seju un neprasīs zīmuli vai tušu. Vienkārši saķemmē tās ar uzacu ķemmīti.

7. Ieveido vai pieaudzē uzacis

Neviena tuša nepadarīs tavas uzacis tik apjomīgas un garas, bet skatienu izteiksmīgu, kā ar šo uzdevumu tiek galā skropstu pieaudzēšana. Dabiskas, smalkas, zīdainas un pūkainas skropstas padara tavas acis lielākas, skatienu dziļāku, bet kopējo veidolu interesantāku!

8. Rūpējies par lūpām

Regulāri izmanto skrubi lūpām, lai atbrīvotos no lobīšanās. Mitrini lūpas ar eļļu palīdzību un obligāti iezied ar aizsarglīdzekli pirms iziešanas no mājas. Mīkstas un pavedinošas lūpas – tām nav nepieciešama pomāde!

9. Balini zobus

Tavs smaids padarīs tevi daudz pievilcīgāku nekā jebkurš grims. Protams, ja tavi zobi ir veseli, tiem ir balta emalja un nav aplikuma. Ja nevēlies doties pie stomatologa, izmēģini efektīvas zobu pastas vai mājas līdzekļus – tie arī ir ļoti iedarbīgi!

Avots: misstits.ru

COMMENTS

Leave a Comment