Kā izveidot sveci rituāliem: Viktorijas Raidos padoms

Svece ir asistents daudzās burvestībās un rituālos. Ezotērikas praktizētāji bieži izmanto sveces. Un, protams, ekstrasensu cīņas uzvarētāja Viktorija Raidos arī atsaucas uz svecēm savā darbā.

Viktorija izmanto rituālos dažādas sveces. Tomēr vienkāršākais ražošanas procesā un tādējādi ļoti efektīva ir saritināta svece. Rituālos tā kļūs par jūsu sabiedroto, un to ir viegli izveidot – jums vienkārši ir jābūt stingri noregulētam un nopietnam jautājumā.

Lasi arī: 9 sieviešu frāzes, no kurām vīrieši baidās

Kā radīt saritinātu sveci

No nosaukuma izriet, ka šāda svece ir “saritināta”. Lai to izdarītu, jums būs nepieciešams vasks – tās ir speciālas vaska lapas, ko izmanto biškopībā. Šādus materiālus varat iegādāties biškopības nodaļās, un tās nav dārgas. Vasks ir gofrēta vaska loksne. Saritinot to, jūs saņemsiet nākamās sveces pamatu.

Dakts. Vīdū jūs varat izmantot kokvilnas plānu stiķi. Lai to labāk aizdedzinātu, iemērciet to sodas šķīdumā, sajauciet ar galda sāli, izžāvējiet un pēc tam iegremdējiet to izkausētā vaskā, ielieciet to vienā galā un ļaujiet tam sastingt.

Garšaugi. Lai izmantotu sveci noteiktam darbam, tiek izmantoti augi. Svarīgs punkts: tiem jābūt sausiem un ļoti rūpīgi sasmalcinātiem, lai svece nedeg tik ātri. Izmantojiet žāvētas lapas, pilnīgi saberztas pulverī. Vislabāk to darīt kafijas dzirnaviņas.

Ziedu kompozīcijas svecei var būt ļoti atšķirīgas. Viktorija Raidos iesaka izmantot dažādus augus dažādiem mērķiem un ar prātu, pieiet satāvam. Ķiploki kopā ar dadzi palīdz aizsargāt darbu un kopā ar kliņģerīšiem – palīdz iegūt pravietiskus sapņus. Piparmētras kopā ar āboliņu palīdzēs izgatavot naudas sveci, un ar As**szāli – atbrīvos no bezmiega un murgiem. Mīlestības rituāliem svecē, jums, protams, ir jāpievieno apelsīna miza un lilijas zieds. Salvija ar pieneņu ziedlapiņām palīdzēs saprast un sasniegt mērķi, un ar saulespuķu ziedu – veicinās zināšanu apguvi.

Lasi arī: Lasiet šo, kad jūtat, ka jūs nekad neatradīsiet savu mīlestību

Zāles pievieno, kad svece jau ir satīta ap dakti uz pāris vai trīs pagriezieniem. Nepārcentieties, uzkaisiet uz paliekošā vaska augu izcelsmes pulverus, jo galvenais šajā lietā nav pēc iespējas vairāk uzbērt uz sveces, bet uzlādēt to ar pareizo enerģiju. Lai labāk palīdzētu svece, to var arī attīrīt.

Enerģijas attīrīšana. Visvienkāršākais veids ir, ielikt jūsu sveci jūras sālī, iegremdējot to pilnībā. Trīs dienas ar sveci neko nevar darīt, lai negatīvs uzsūcas sāli, un tad ir svarīgi rūpīgi izskalot sveci ar ūdeni, tādējādi noņemot negatīvās enerģijas paliekas. Pēc šāda rituāla, jūsu svece tiks uzlādēta tikai pozitīvi, un to varēsiet izmantot saviem mērķiem.

Jūs varat uzlādēt sveci darbam ar vīraku, vēja zvaniem vai zvaniņu – pēc tīrīšanas to turiet tuvu. Mēs novēlam jums veiksmi, būt uzmanīgiem, rīkojot rituālus.

Avots

Leave a Comment