Kā atpazīt likteni

Augstākie spēki, Visuma sejā, pastāvīgi mums dod mājienu par nākotnes notikumiem. Ieraudzīt likteņa pazīmes dažreiz nav tik vienkārši, tāpēc vienmēr ir nepieciešams saglabāt uzmanību, jo Visums runā ar mums savā valodā.

Notikumi, kas brīdina jūs par izmaiņām, lai kļūtu labāk, vienmēr ir grūtāk atšķirt. Ja ir lielas briesmas, viss apkārt kļūst tikai siltāks, ka cilvēks sāk justies nelaimīgs. Spilgtākās likteņa zīmes ir tās, kas brīdina par problēmām un grūtībām dzīvē.

Kas palīdz labāk un biežāk pazīt likteņa zīmes

Cilvēka enerģija ir saistīta ar Visuma bagātības centru. Jo augstāks ir cilvēka biolauka stiprums, jo biežāk Visums var sazināties ar to ar dažiem noslēpumainiem signāliem. Lai saprastu, kas mūs gaida nākotnē, jums būs nepieciešama uzmanība un ticība sev. Jāatzīmē, ka jums nav jātic, ka Augstākie spēki sazinās ar Jums, izmantojot dažus sīkumus vai spilgtus notikumus. Kad kaut kas notiks, tas notiks jebkurā gadījumā.

Enerģijas palielināšana  nav viegls uzdevums, jo īpaši, ja viss apkārt nav priecīgs, nav noskaņojuma, pasaule šķiet pelēka un blāva. Šajā gadījumā jums palīdzēs fiziskie vingrinājumi, afirmācijas, meditācijas un pareizais dienas režīms, kā arī saziņa ar patīkamiem cilvēkiem un atpūta.

Lasi arī: Kādas sievietes izvēlas vīrieši: pēc zodiaka zīmes

Jūs varat palielināt enerģiju ar īpašiem talismaniem. Metāls un akmeņi to var izdarīt. Kad viss iet slikti, izmantojiet sudraba, mēnessakmens, oniksa, dimanta, kristāla rotaslietas. Kad esat pacilāts, vislabāk ir rotaslietas no platīna un zelta, kā arī tādi akmeņi kā avanturīns, ahāts, rubīns, granātābols, tīģeracs.

Ir svarīgi skaidri saprast, kāda veida diena jūs sagaida – bīstama un sarežģīta vai viegla un dinamiska, pozitīva daudzos aspektos. Kad jūs saprotat, ko gaidāt, jūs varat izvēlēties pareizos talismanu.

Šķir nākošo lapu, lai uzzinātu, kādas ir likteņa zīmes!

Leave a Comment