Kā izvēlēties izlaiduma kleitu atbilstoši savai zodiaka zīmei

Auns

short-sand-two-piece-sleeveless-beaded-tulle-lovely-homecoming-dress-blush-sand-hot-trends-prom-1438611918lc4p8-250x350

Aunu meitenes ir dzimušas līderes, viņām patīk sekot jaunākajām modes tendencēm. Tu esi pārdroša un tev patīk izaicinājumi. Tas nozīmē, ka tev vajadzētu izvēlēties kleitu ar paaugstinātu vai izceltu kakla daļu, lieliski izskatīsies divdaļīga kleita. Apvienojot visus ieteikumus tu būsi stilīgākā meitene skolā.

Vērsis

d687b1eb726613c13a9615614acd6a5a

Tu jau kopš bērna kājas esi vēlējusies uzvilkt balles kleitu izlaidumā. Tieši šāds stils piestāv Vēršu meitenēm. Tev patīk izskatīties glamūrīgi, bet tajā pat laikā tu augstu vērtē arī komfortu. Ja izvēlēsies garu kleitu, neviens neievēros, ka zem tās kājās esi uzvilkusi ērtas kedas augstpapēžu kurpju vietā.

Dvīņi

coral-pink-slit-leg-blush-long-prom-dress-with-beading-top-blush-prom-the-last-fashion-prom-dr-14568320548k4ng-520x728

Dvīņi ir gaisa zīme, tas nozīmē, ka tu vislabāk jutīsies brīvā un gaisīgā kleitā, kura neierobežos tavas kustības. Izvēlies kleitu ar koķetu šķēlumu, tas ļaus tev brīvi pārvietoties un nejusties iestīvinātai kleitā. Šāds apģērbs tev ļaus veikli izlīst cauri ļaužu pūlim, lai tiktu pie uzaicinātajiem draugiem, lai nofotografētos, tieši tā laiku pavadīt patīk sociālajam tauriņam – Dvīņiem.

Vēzis

classic-short-purple-dresses-fresh-at-women-dresses-gallery-design-ideas

Tev patīk labas un dārgas lietas. Par spīti tam, tev nebūt nav jāiztērē kaudze naudas, lai iegādātos skaistu kleitu, kura izskatās dārga. Kā? Izvēlies tīras līnijas un piesātinātas krāsas (violeta, purpura vai elektrozila). Vēžu meitenes ir pietiekoši pašpārliecinātas, lai spētu uzvilkt ķermenim pieguļošas kleitas, tādēļ nebaidies izvēlēties kleitu, kura izcels tavas aprises.

Lauva

f81b9568b540905f3686b6793912b899

Lauva, tu esi ballīšu dvēsele. Pašsaprotami, ka tev jāizvēlas vizuļojošu fliteru kleita. Spīguļi atstaro gaismu, tādējādi ļaujot tev paspīdēt gan uz skatuves, gan zibspuldžu gaismā… ko gan tur piemetināt, tu jau pati par sevi spīdi. Uzvelkot tik krāšņu kleitu tu noteikti nesaplūdīsi ar pūli.

Jaunava

8b1f6463baf85ee2f4b60dace788fd62

Jaunavas ir organizētas, praktiskas un lepojas ar savu ķermeni: tev nepieciešama vienkārša, klasiska piegriezuma kleita, kura izcels tavas aprises. Ieteicams izvēlēties kleitu, kuru varēsi uzvilkt atkārtoti. Lieliski izskatīsies spīguļojoša vai fliteriem klāta kleitas augšdaļa.

Svari

open-back-illusion-boat-neck-sleeveless-long-prom-dress-1

Ja Svari būtu jāraksturo ar vienu vārdu, tas būtu “elegance”. Tev ideāli piestāvēs A silueta garā kleita pasteļkrāsā, tā vienmēr izskatās lieliski. Pēc 20 gadiem aplūkojot bilžu albumu tu vēl joprojām izskatīsies klasiski un skaisti. Lai kleita nebūtu garlaicīga, izvēlies tādu, kurā iestrādāti izšuvumi.

Skorpions

1k3lyb-l-610x610-dress-clothes-orange-colourful-v+neck-white+background-short+dress-short-long+sleeves-pretty-gorgeous-formal-prom-night-vibrant-bright-older-beautiful-outfit-cleveage-red-blonde-ma

Skorpions ir kaislīga zīme, kurai patīk flirtēt. Izvēlies kleitu, kura ideāli pieguļ tavam augumam un izcels visu, kas jāizceļ. Tev vislabāk piestāvēs klasiski melna vai spilgti sarkana kleita ar dekoltē un izgriezumiem.

Strēlnieks

2014-short-yellow-tailor-made-cocktail-prom-dress-lfnaf0087--4155-3

Strēlnieki ir enerģiski, pašpārliecināti un jautri. Izvēlies spilgtas krāsas kleitu, kura izceļas. Jebkura krāsa, kas liks tev justies laimīgai un brīvai būs ideāli piemērota.

Mežāzis

forest-gre-dress-LF-20092-b

 

Visu savu draugu vidū tu esi visvairāk nobriedusī. Met pie malas spilgtās krāsas un plīvojošos siluetus. Tev jāizvēlas kleita neitrālos toņos (miesas krāsas, melna, tumši zila, pelēka), izcelies izvēloties sarežģītu kleitas siluetu, tas tevi padarīs koķetu un pievilcīgu, tajā pašā laikā spēcīgu.

Ūdensvīrs

Multi-Colored-Plus-Size-Sparkly-font-b-Short-b-font-font-b-Junior-b-font-Homecoming

Tavs ļaunākais murgs ir ierašanās izlaiduma pulcēšanās telpā tādā pašā kleitā, kā vēl trim citām meitenēm. Nepieļauj to izvēloties unikālu kleitu, kura kombinēta no spalvām, pērlītēm un unikālām krāsām. Kleitai jābūt tik pat drosmīgai kā tev pašai.

Zivis

coyl1220_peach_f_beaded_strapped_boat_neck_long_sexy_prom_dresses_winter_formal_dresses_1_1

Zivis ir lielas sapņotājas, viņas ir romantiskas un radošas. Vislabāk viņas jutīsies sievišķīgā kleitā, kura nedaudz atgādina princeses ietērpu. Ideāli piemērota būs kleita ar mežģīnēm, tillu vai caurspīdīgiem izgriezumiem. Pasteļkrāsas toņi būs ideāli piemēroti, lai izceltu tavu romantisko pusi.

Leave a Comment