Kā izvēlēties smaržas atbilstoši savai zvaigžņu zīmei

Lauva. Jūs visbiežāk tiecaties pēc līderības; Lauvas ir piesardzīgas, bet cienītas. Mēģiniet paslēpt savu spēcīgo dabu zem vieglas citrusaugļu smaržas. Turpiniet iekarot virsotnes, taču atcerieties, ka jums būs vieglāk atrast kontaktu ar cilvēkiem, ja jūsu smaržās būs citrona vai apelsīna notis.

Jaunava. Jaunavām parasti ir ļoti grūti atpūsties daudzu cilvēku vidū, jūs bieži esat aizņemts un noraizējies par sīkumiem. Izvēlieties sev violetos vai augu toņus. Šādas smaržas ne tikai mudinās cilvēkus sazināties ar jums, bet arī labvēlīgi ietekmēs jūsu dabu.

Svari. Cilvēkiem, kas dzimuši zem šīs zīmes, notiek izmaiņas īpašībās, kas pārsteidz apkārtējos un pat jūs pašus. Šādas izmaiņas ir vērts izlīdzināt ar tīru un svaigu smaržu palīdzību. Izvēlies sev jūras smaržas, tad cilvēkus vairs nepārsteigs tavas garastāvokļa svārstības.

Skorpions. Visbiežāk jūs visu kontrolējat, zināt savu vērtību un diez vai mainīsit savas domas. Šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem patiks sarežģītas smaržas, kas tikai izcels Skorpionu stiprās puses. Izvēlieties smaržas ar koka notīm.

Strēlnieks. Jūs esat sabiedriski un draudzīgi cilvēki, viegli veidojat kontaktus un veidojat draugus. Augļu nokrāsas ir piemērotas jūsu zīmei. Centieties izvairīties no pārāk saldām smaržām, pretējā gadījumā cilvēki pārstās jūs uztvert nopietni.

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs 2023. gada oktobrim: pielāgojiet tēriņus un esiet uzmanīgi ar dīvainiem lūgumiem!

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada oktobrī

Mežāzis. Šīs zīmes cilvēki bieži ir ambiciozi un strādīgi.Mežāži sastopami jebkurā jomā, viņi spēj strādāt jebkur. Taču bieži cilvēki tevi uztver pārāk nopietni. Ieteicams iegādāties austrumnieciskas smaržas, izvēlēties noslēpumainu un pikantu aromātu, un daudzi cilvēki mainīs savu viedokli par jums.

Ūdensvīrs. Parasti Ūdensvīri ir mierīgi un laipni cilvēki, kas vienlaikus spēj pārsteigt un pat šokēt sabiedrību. Esi uzmanīgs ar citrusaugļu smaržām, liksies naivs, kas piesaistīs krāpniekus un krāpniekus. Izvēlieties smaržu ar maijpuķītes vai narcises notīm.

Zivis. Jūsu zīmes cilvēki visbiežāk ir enerģiskas un spilgtas personības, jums ir grūti nosēdēt uz vietas. Lieliska iespēja šai Zvaigžņu zīmei ir ziedu vai augļu smaržas. Bet neizvēlies saldas smaržas, izvēlies kompleksas un ekskluzīvas smaržas.

Vienmēr esiet unikāls un izvēlieties savu smaržu.

Leave a Comment