Kā izvēlēties vīraka kociņus, piesaistot mīlestību un bagātību

Izvēloties pareizos vīraka kociņus, jūs varat piesaistīt savai mājai mīlestību un bagātību. Austrumu fenšui mācība par to zina daudz, jo gandrīz neviens padoms enerģijas uzlabošanai nevar iztikt bez vīraka.

Vīraks ir ikvienas austrumnieciskas mājas pastāvīgs atribūts. Austrumu kultūra tos izmanto, lai atbaidītu ļaunos garus, kā arī pozitīvi ietekmētu dažādas zonas un Qi enerģiju.

Vīraka kociņi bagātības zonai

Bagātības zona jebkurā mājā pēc noklusējuma atrodas dienvidaustrumu virzienā. Lai piesaistītu bagātību, aktivizējot Qi enerģiju, labāk izmantot salvijas, kanēļa, baziliku, ciedra, priedes vai apelsīna vīraka kociņus . Šīs smaržas palīdzēs piesaistīt naudu un veiksmi jūsu dzīvē. Kā jau minēts, labāk tos apgaismot dzīvokļa dienvidaustrumu pusē.

Visi salauztie priekšmeti vai gruveši ir jāizvāc no dienvidaustrumu zonas. Tur nedrīkst būt nekā lieka, lai nenobiedētu pozitīvo enerģiju, pretējā gadījumā nūju aizdedze vienkārši nedarbosies.

Jūs pat varat izmantot garšu kombināciju, nedodot priekšroku tikai vienai. Ikviens varēs atrast kociņus savai gaumei, jo smaržu klāsts naudas piesaistei ir ļoti plašs.

Vīraka kociņi, kas piesaista mīlestību

Labākais mīlestības un erotikas aromāts ir rožu ziedlapiņas . Vīraka kociņi, kuru pamatā ir rozes, var mainīt jūsu garastāvokli. Tie atslābina, tonizē, pamodina sajūtas un normalizē auru. Rozes palīdzēs mazināt stresu, uzlabos garastāvokli un noskaņosies mīlestības noskaņojumam.

Lasi arī: Lietotu lietu enerģija: kādas ir lietotu apģērbu briesmas

Lasi arī: 5 spēcīgākās zvaigžņu zīmes: tiem nav līdzīgu

Roze ir visu ziedu karaliene – viņa tiek cienīta gandrīz visās kultūrās, tiek cienīta kā mīlestības un jūtu patronese. Fen Šui mājas dienvidrietumu puse tiek uzskatīta par mīlestības zonu. Dedzinot vīraku šajā zonā, tu aktivizēsi mīlestības enerģiju, kas palīdzēs atrast savu dvēseles radinieku vai panākt harmoniju esošajās attiecībās. Mīlestības zonai patīk sarkans, ko var izmantot, lai to uzlabotu. Vislabāk tajā ievietot kopīgas fotogrāfijas, sapārotas figūriņas tauriņu vai otrās pusītes dāvināto saldumu veidā.

Papildus rozēm varat izmantot vīraka kociņus ar ģerānijas, bergamotes, jasmīna, lavandas vai kumelīšu smaržu. Dažkārt nebūs lieki izmantot smaržu kombināciju, nevis kādu specifisku smaržu. Uzmanieties no nelietotu priekšmetu un senlietu novietošanas Fen Šui mīlestības zonā. Biežāk tīriet – netīrumi un putekļi piesaista negatīvo enerģiju, kas iznīcina mīlestības auru.

Vislabākās kvalitātes ir Indijas un Taizemes vīraka kociņi, kurus var iegādāties internetā. Lieliska izvēle būtu ķīniešu vīraks, kas ir izgatavots īpaši Fen Šui faniem. Dārgākais un eksotiskākai ir japāņu vīraks – tas arī ļoti efektīvi pievilinās mīlestību un naudu.

Leave a Comment