Lietotu lietu enerģija: kādas ir lietotu apģērbu briesmas

Daudzi cilvēki pret lietotām lietām izturas piesardzīgi, nevēloties tās lietot. Rodas riebuma, aizspriedumu sajūta, par ko dažiem šādos gadījumos pārmet māņticību

Katram no mums ir kāda mīļākā lieta – pulksteņi, drēbes, rotaļlietas, jebkas. Varbūt neviens negribētu no viņiem šķirties tāpat vien. Bet gadās, piemēram, jaka ir kļuvusi maza vai apnikusi, un tad tā pāriet kāda cita lietošanā. Šeit nav nekā nenormāla, taču ir arī dīvainības, kas saistītas ar veco apģērbu jaunajiem īpašniekiem .

Lietu enerģija

Dažkārt garderobes priekšmeti, iecienītākās rotaļlietas un maki saglabā iepriekšējā īpašnieka enerģiju, kas var palikt uz tiem ilgu laiku. Kā stāsta gaišreģe, Ekstrasensu cīņu 13. sezonas uzvarētāja Fatima Hadujeva, tas ir atkarīgs no tā, cik ļoti cilvēks mīlēja savu lietu, cik ilgi viņš to valkāja, kādi notikumi viņam bija ar šo lietu. Jo vairāk laika tas piederēja savam iepriekšējam īpašniekam, jo ​​spēcīgāka paliek astrālā pēda.

Cilvēka dzīvē var būt daudz dažādu notikumu. Bēres, slimības, šķiršanās, bankrots izraisa negatīvas emocijas, cilvēks ir sliktā stāvoklī. Tas pats tiek pārnests uz lietām. Viņi atceras sava saimnieka noskaņojumu un uzkrāj to sevī. Tāpēc māņticībai, ka no kapsētas neko nevar ienest mājās, ir pilnīgi saprotams izskaidrojums.

Tomēr uzkrājas arī pozitīvas emocijas. Studenti bieži uzvelk drēbes, kurās iepriekšējā eksāmenā ieguva teicamas atzīmes, un atkal veiksmīgi nokārto pat sarežģītus priekšmetus. Nododot lietu ar šādu pagātni, jūs varat palīdzēt jaunajam īpašniekam piesaistīt  veiksmi, atbrīvoties no slimības vai mīlas attiecībās. Ar sava saimnieka enerģiju var uzlādēt ne tikai garderobes priekšmetus, bet pilnīgi jebkuru priekšmetu, ar kuru viņš bieži saskaras.

Nolietota priekšmeta negatīvā enerģija

Slimību, naudas trūkuma un strīdu cēlonis ģimenē var būt jebkura sveša lieta. Diezgan bieži izskan stāsti par to, kā pēkšņi un, šķiet, bez iemesla, sākas neizskaidrojamas kaites, vesels cilvēks pēkšņi nevar piecelties no gultas. Un tad izrādās, ka viņš valkā mirušas personas jaku, kas iegādāta lietotu preču veikalā.

Lasi arī: 5 spēcīgākās zvaigžņu zīmes: tiem nav līdzīgu

Lasi arī: Tava īstā zvaigžņu zīme: atšķirība no tradicionālā

Šķiet, ka drēbju skapja priekšmeti sasniedz savu bijušo īpašnieku un ievilina tur savu jauno īpašnieku. Tāpēc tiek uzskatīts, ka lietotas preces patiešām var sabojāt biolauku. Kā tomēr, un tikai no draugiem vai radiem paņemta lieta.

Pat negatīvas enerģijas pārraidē nav nekā briesmīga. Tajā ir maz patīkama, taču ekstrasensi un ezoteriķi apgalvo, ka jūs varat atbrīvoties no negatīvi lādēta objekta sliktās ietekmes. Lai to izdarītu, pietiek ar to, lai mazgātu vai mazgātu priekšmetu vai drēbju skapi, kas, kā jūs domājat, piesaistīja mājā nepatikšanas. Ūdens attīra no visa sliktā, ļaujot uzkrāt jaunas emocijas un pozitīvus impulsus iepriekš negatīvi uzlādētā lietā.

Esiet piesardzīgs, nododot savas personīgās lietas  citas personas rokās, un padomājiet, pirms sākat lietot kaut ko, kas ir lietots. Lai jūsu dzīvē ir vairāk pozitīvu emociju un “laimīgu” lietu, kas jums labi.

Leave a Comment