Kā jauns Mēness ietekmē zvaigžņu zīmes

Lauva

Mēness negatīvi ietekmē Lauvu, tāpēc Jauns Mēness spēlē tikai šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvju rokās. Šajā īsajā laika posmā Lauvas var droši izmest visus savus spēkus, lai sasniegtu visdrosmīgākos mērķus. Šis ir ļoti pozitīvs laiks jebkuram jaunam sākumam un ainavu maiņai. Mudra vēlmju piepildīšanai Jaunajā mēnesī ļoti noderēs.

Jaunava

Mēness enerģija Jaunavām kopumā ir pozitīva, tāpēc viņas Jaunavas nav pie rokas. Mēness atjaunošanas laikā Jaunavas piedzīvo emocionālu pagrimumu, kā arī greizsirdību ne tikai mīlestībā, bet arī profesionālajā sfērā. Rituāli palīdzēs atbrīvoties no paaugstinātas vēlmes pēc īpašumtiesībām.

Svari

Svari parasti ir brīvi no Mēness ietekmes, tāpēc Jauno Mēnesi var izmantot kā ideālu laiku sava likteņa atrašanai, radošai un intelektuālai darbībai. Dzīves mērķis ir svarīgs veiksmīga cilvēka atribūts, un vējainajiem Svariem ir nepieciešama šāda palīdzība. Jaunajā mēnesī vari darīt savas ierastās lietas, taču nedrīkst aizmirst par svarīgākajiem darbiem.

Skorpions

Jauns mēness Skorpioniem ir ļoti pozitīvs laiks. Tibetas veiksmes noslēpumi palīdzēs piesaistīt vēl vairāk veiksmes. Šo īso laika periodu var izmantot maksimāli, vai vienkārši atpūsties no visa, nošķirti mājās, ja jauns mēness iekrita brīvā dienā.

Strēlnieks

Mēness ir Strēlnieka antagonists, un tā vājums enerģijas atjaunošanas periodā spēlē tikai šīs zīmes pārstāvju rokās. Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka Jaunajā mēnesī šie cilvēki var droši iesaistīties garīgos meklējumos, mācībās un zināšanu uzkrāšanā. Atmiņa šajā laika periodā ir neticami spēcīga.

Lasi arī: Kaimiņš pastāstīja par šo triku kā glābt augus no miltrasas un kaitēkļiem un palielināt ražu. Izmēģināju un tas tiešām palīdz.

Lasi arī: Kādi zvaigžņu zīmju pārstāvji ir sliktākie tēvi

Mežāzis

Mēness vājums ļauj Mežāžiem efektīvāk atjaunot auru un biolauku. Kopumā tajā īsajā laika posmā, kamēr atjaunojas Mēness, Mežāži ar to jūt kaut ko līdzīgu. Šis ir ļoti labs laiks atpūtai un dīkdienībai, romantikai un ceļojumiem. Mežāžiem šādos periodos veicas arī finanšu sektorā.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrā, neskatoties uz vispārējo Mēness neitralitāti, Jauns Mēness izraisa negatīvas attieksmes parādīšanos, kas iznīcina attiecības. Ūdensvīra galvā var iezagties doma, ka kāds viņus maldina. Dažkārt šīs zīmes pārstāvji kļūst greizsirdīgi un nervozi, tāpēc ļoti svarīgi ir saglabāt mierīgu garu.

Zivis

Mēness patronizē Zivis, tāpēc Jaunajā mēnesī šiem cilvēkiem var sākties melna līnija. Viss sāk kaut kā maģiski krist no rokām, viss iet greizi. Mīlestībā iespējami strīdi, bet darbā – kavēšanās ar uzdevumu izpildi. Par laimi, nepatikšanas ir īslaicīgas un nenozīmīgas, tāpēc Zivis var ar tām tikt galā.

Leave a Comment