Kā jauns Mēness ietekmē zvaigžņu zīmes

Jauns mēness ir laiks, kad mēness tiek atņemts no saviem spēkiem. Ņemot vērā to, ka Mēness katru Zvaigžņu zīmi ietekmē dažādi, šī fāze cilvēkus ietekmē neviennozīmīgi.

Jau sen ir zināms , kā Mēness fāzes ietekmē cilvēka enerģiju. Jauns Mēness šajā ziņā ir nestabils un ne vienmēr līdz galam paredzams, tāpēc jāņem vērā arī tā Zvaigžņu zīme, kurā atrodas Mēness, kā arī katra no mums personīgā zīme.

Auns

Mēness ir Auna antagonists, tāpēc viņas vājums enerģijas uzlādes brīdī Aunam nāk tikai par labu. Jaunajā mēnesī šīs zīmes pārstāvji var droši izmantot meditācijas, lai attīrītu sevi nonegatīvisma. Varat arī iesaistīties garīgos meklējumos, lasīt lūgšanas, jogu un neierobežot fiziskās aktivitātes.

Vērsis

Šī īstermiņa Mēness mēneša fāze var izraisīt Vērša karmisko slimību saasināšanos. Ieteicams iepazīties ar to rašanās cēloņiem un veidiem, kā tos novērst. Šis ir bīstams laiks, jo Mēness ir vissvarīgākais Vērša patrons. Šāds nakts gaismekļa stāvoklis tikai kaitē šīs Zīmes pārstāvjiem.

Lasi arī: Kaimiņš pastāstīja par šo triku kā glābt augus no miltrasas un kaitēkļiem un palielināt ražu. Izmēģināju un tas tiešām palīdz.

Lasi arī: Kādi zvaigžņu zīmju pārstāvji ir sliktākie tēvi

Dvīņi

Mēness Dvīņus praktiski neietekmē, tāpēc Jauns Mēness šo cilvēku dzīvē nespēlē īpašu lomu. Šajā dienā var noderēt paņēmieni domu materializēšanai, taču ar darbu un pareizu enerģijas sadali savu mērķi sasniegt ir daudz vieglāk. Jauns mēness Dvīņiem ir tikai iespēja atcerēties viņu patiesos mērķus un uzdevumus.

Vēzis

Vēžus patronizē Mēness, tāpēc tā pilnīga, kaut arī īslaicīga neesamība zvaigžņu kartē darbojas tikai pret viņiem. Visvairāk cieš dzīves mīlestības sfēra. Meditācija mīlestības stiprināšanai palīdzēs Vēžiem šādos periodos koncentrēties uz radošām darbībām un izraidīt no savas neaizsargātās apziņas destruktīvu egoismu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment