Kādi zvaigžņu zīmju pārstāvji ir sliktākie tēvi

Kopā ar zvaigžņu ekspertiem noskaidrojām, kuriem no zvaigžņu zīmju pārstāvjiem ir visas iespējas kļūt par sapņu tēti un kuriem šī loma ir grūta un ar mainīgām sekmēm.

Auns

Auna tētis ir traks entuziasts. Kad ģimenē parādās bērni, viņš sāk viņus iesaistīt visdažādākajās lietās: žoga krāsošanā, bakstīšanās dārzā, kāpšanas kalnos, pārgājienos. Ar tādu tēti tev nebūs garlaicīgi. Tad bērni bērnību vienmēr atceras ar nostalģiju.

Vērsis

Tēvs Vērsis jau no agras bērnības dod priekšroku mācīt bērniem uzcītību, uzmanību detaļām un ieaudzināt darba mīlestību. Kopā ar savām atvasēm viņš mācīsies zīmēt, mācīsies, motivēs panākumiem un, galvenais, liks finanšu pratības pamatus.

Lasi arī: Kaimiņš pastāstīja par šo triku kā glābt augus no miltrasas un kaitēkļiem un palielināt ražu. Izmēģināju un tas tiešām palīdz.

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 10. līdz 16. jūlijam: neļaujieties slinkumam, tad fortuna jums smaidīs!

Dvīņi

Ar Dvīņu tēti vienmēr ir ļoti interesanti un jautri. Viņš nesēž uz vietas, ved bērnus pastaigās, ceļojumos, satikties ar draugiem. Māca komunikācijas prasmes un piedzīvojumu mīlestību. Dvīņu bērni izaug ļoti zinātkāri un intelektuāli attīstīti.

Vēzis

Vēža tētis ir labākais draugs, kurš grūtos brīžos palīdzēs atrisināt problēmu, mierinās un pateiks svarīgus vārdus. Bērniem ar Vēžiem ir īpašas attiecības, spēcīga pieķeršanās. Mīlestība un rūpes nepazūd bērnu pieaugušo dzīvē.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment