Kā jūs skūpstāties atbilstoši savai zvaigžņu zīmei

Lauva. Lauvas vai lauvas skūpsts vienmēr ir kārdinājums un neticamas emocijas. Šīs zīmes pārstāvji vienmēr atklāti izrāda jūtas, tāpēc viņu skūpsts var daudz pastāstīt par viņu mīlestību. Ja tu piesaistīsi Lauvu, viņš tev atdos visu savu kaislību, un ja nē, tad skūpsts būs īss un auksts.

Jaunava. Jaunavas skūpsts izceļas ar viegluma un smaguma, kaislības un atturības kombināciju. Tiesa, izbaudīt Jaunavas valdzinošās lūpas var tikai noteiktos apstākļos – romantiska vieta bez kaitinošiem lieciniekiem, piemērota atmosfēra bez traucējošām skaņām un nepatīkamām smakām, atbilstošs noskaņojums, kā arī partnera pacietība.

Svari. Svari – harmonijas un līdzsvara zīme it visā, taču skūpsta laikā viņš atklājas no negaidītas puses, demonstrējot visu savu kaislību un rotaļīgumu. Svari vienmēr zina, kā iepriecināt un pārsteigt savu dvēseles radinieku, tāpēc viņus sauc par lielajiem zvaigžņu kazanovām. Viņi pilnībā nododas jūtām, un lieta nekad neaprobežojas tikai ar skūpstu.

Skorpions. Vārds, kas var raksturot Skorpiona dzīvi, ir aizraušanās. Viņš ir kaislīgs un interesējas par visu, ko viņš dara. Šīs Zīmes pārstāvji var ļauties vēlmei un noskūpstīt to, kurš viņos izraisījis spēcīgas jūtas. Skorpionu atšķirīgā iezīme ir tā, ka viņi ar skūpstu var izrādīt gan pārdabisku mīlestību, gan īstu naidu.

Strēlnieks. Strēlnieks mīl dzīvi visās tās izpausmēs. Viņš reti zaudē drosmi un vienmēr izbauda izaicinājumus, ko viņam sagādā liktenis. Mīlestībā Strēlnieks var pielāgoties partnerim un sniegt viņam neticamas, unikālas emocijas. Tiesa, pretī Strēlnieks sagaida ne mazāku atdevi.

Lasi arī: Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 14. līdz 20. augustam: dažiem būs svarīgi risināt veselības problēmas, citiem tikai veikt profilaksi!

Lasi arī: Kas ir plūsmas stāvoklis: 6 veidi, kā to noķert

Mežāzis. Mežāzi diez vai var saukt par romantisku, taču, ja vēlas, viņš var patīkami pārsteigt mīļoto. Maigs, elegants un izsmalcināts skūpsts ir iekārojamākā balva kādam, kurš spējis iekarot visneiegūstamākās zīmes sirdi.

Ūdensvīrs. Ūdensvīrs dzīvo tagadnē un izmanto katru dzīves mirkli ar maksimālu aktivitāti. Tāpēc skūpstoties viņš sniedz maksimālu baudu, vienlaikus pastāvīgi pārsteidzot savu partneri ar dažādību. Ūdensvīram skūpsts ir signāls tuvībai, mājiens uz viņu vēlmēm.

Zivis. Zivis nav no tām, kuras visu priekšā provocē, atklāti vilina un flirtē. Viņi dod priekšroku gaidīt, līdz partneris nāk uz priekšu. Tie, kas atbildēs uz slepeniem mājieniem un spēlēm, tiks apbalvoti – dziļu, lēnu un sirsnīgu skūpstu, kurā jūtama mīlestība, vēlme un kaisle.

Skūpsts ir simpātijas demonstrēšana, stiprinot saikni un  mīlestības saderību starp partneriem. Katra zvaigžņu zīme skūpstā ieliek ko citu, jo tas ir unikāls un juteklisks mīlestības apliecinājums. Mīlēt vienam otru.

Leave a Comment