Kā jūs skūpstāties atbilstoši savai zvaigžņu zīmei

Skūpsts ir mīlestības izpausmes veids un māksla izteikt savas jūtas. Izšķīstot skūpstā, kura laikā mīlētāju dvēseles ir vienotas, jūs varat aizmirst par visu. Interesanti, ka katrai zvaigžņu zīmei ir sava unikāla skūpstīšanās metode.

Neskatoties uz to, ka visi cilvēki ir unikāli, zvaigžņu eksperti saka, ka noteiktas personības iezīmes vairāk nosaka Zvaigžņu zīme. Temperaments, gaumes, talanti un pat vēlmes var būt atkarīgi no dzimšanas datuma. Tas attiecas arī uz saderības jautājumiem, vēlmēm mīlestībā un tuvības izpausmi. Zvaigžņu piezīmes izgaismos katras Zvaigžņu zīmes skūpstīšanās tehniku.

Auns. Impulsīva un ļoti kaislīga Zīme, kas pieradusi izteikt savas jūtas ļoti spilgti un atklāti. Skūpstā Auns atdod visu sevi, bet pretī to pašu sagaida arī no partnera. Aunam ir grūti pretoties, jo viegls skūpsts ar viņu vienā mirklī var pārvērsties kaisles viesuļvētrā.

Vērsis. Vērsis katrā skūpstā ieliek visu savu mīlestību, rūpes un jutekliskumu. Šīs Zīmes pārstāvji ir iekārojami un pievilcīgi partneri. Un tas ir saprotams, jo Vērša vīrieša skūpsts izraisa vēlmi un kaislību, un Vērša sievietes skūpsts piepilda ar mīlestību un iedveš pašapziņas sajūtu.

Lasi arī: Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 14. līdz 20. augustam: dažiem būs svarīgi risināt veselības problēmas, citiem tikai veikt profilaksi!

Lasi arī: Kas ir plūsmas stāvoklis: 6 veidi, kā to noķert

Dvīņi. Dvīņi ir dubultzīme, kas ir slavena ar savu viļņaino noskaņojumu un mainīgo dabu. Šie cilvēki dzīvo ar savām emocijām, tāpēc katrs skūpsts ar viņiem vienmēr ir kaut kas jauns, aizraujošs un neticams. Tiesa, tiklīdz noslēpumainības dūmaka izšķīst, Dvīņus var aizraut kāds cits partneris.

Vēzis. Vēzis ir sentimentālākā un jutekliskākā zīme, kas ar savu skūpstu burtiski ievada sapņu pasaulē, radot apkārt īpašu atmosfēru, kurā valda tikai mīlestība un debešķīga bauda. Katrā Vēža skūpstā ir daudz maiguma, sirsnības un garīgas tuvības.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment