Kā jūs varat piesaistīt veiksmi sev saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Lauva

Lauvām nav jābaidās pieņemt kāda cita palīdzību, aizmirstot par savu lepnumu. Nav nekā grūta vai biedējoša, sakot: “Es nevaru to paveikt viens. Palīdzi man”. Šim nolūkam tiek radīti draugi, radinieki, otrā puse. Lauvām jāatceras, ka viens hokeja laukumā, nav karotājs. Vismaz ne vienmēr.

Jaunava

Jaunavas ārkārtīgi bieži ir nervozas un bez iemesla. Viņas krīt panikā un cieš no fatālisma. Tas viņas attur no veiksmes. Šī iemesla dēļ viņām vajadzētu ieskaut sevi ar optimistiem un pēc iespējas mazāk atrasties vientulībā. Kad neviena nav apkārt, Jaunavām galvā iezogas sliktas domas, aizbaidot laimi. Jaunavām arī jāattīsta neatlaidība un jāiegūst pacietība.

Svari

Viss, kas Svariem ir vajadzīgs, ir cilvēki apkārt un tuvumā. Ja tuvumā ir kāds, kurš dalās ar savu kaislību vai palīdz morāli tikt galā ar grūtībām, tas ir daudz vērts. Tāpat zvaigžņu eksperti Svariem ļoti iesaka uzticēties savai intuīcijai, jo tā nereti palīdz pieņemt svarīgus lēmumus.

Skorpions

Skorpioniem jābeidz mest miglu citu acīs. Ja izdodas, tad sevis un savu tuvinieku dēļ, nevis tāpēc, lai kāds apbrīnotu viņu sasniegumus. Lepnums bieži neļauj Skorpioniem piesaistīt veiksmi, taču, ja tie kļūs nedaudz vienkāršāki, dzīve dzirkstīs jaunās krāsās, un kopumā dzīve kļūs daudz vieglāka.

Strēlnieks

Strēlnieka veiksme nes spēju koncentrēties uz pašreizējo uzdevumu. Viņi bieži atliek lietas uz vēlāku laiku, par ko viņi vienmēr maksā ar labu veiksmi. Ja ir kāds svarīgs projekts vai uzdevums, ar to jātiek galā nekavējoties. Kaut ko atlikt uz vēlāku laiku noteikti nav tā vērts. Uzkrātie darbi atņem Strēlniekiem brīvo laiku un labu garastāvokli, un līdz ar to arī veiksmi.

Mežāzis

Mežāži spēlē nepieejamību, nelaižot cilvēkus sev klāt. Viņi to nedara speciāli, bet tāpēc, ka viņi simtprocentīgi nevar uzticēties. Varbūt viņiem vajadzētu būt nedaudz atvērtākiem – vismaz ar tiem, kuri jau ir pierādījuši savu lojalitāti, godīgumu un labos nodomus.

Lasi arī: Kāpēc daži cilvēki pievelk problēmas: 10 iemesli

Ūdensvīrs

Ūdensvīram ļoti patīk veiksme, taču šie cilvēki maldīgi domā, ka viņa ir ar viņiem vienmēr un visur. Šī iemesla dēļ viņi bieži uzņemas risku un liekot uz līnijas pilnīgi visu. To noteikti nav vērts darīt. Nedaudz piesardzības padarīs šos cilvēkus daudz veiksmīgākus. Jums ir jānovērtē veiksme, nevis jāizturas pret to tā, it kā tai ir jābūt tuvumā.

Zivis

Zivīm vajadzētu beigt stāstīt svešiniekiem par savām jūtām, emocijām un nākotnes plāniem. Tie ir diezgan veiksmīgi, skaisti un pievilcīgi cilvēki. Tāpēc viņiem ir daudz ienaidnieku. Jums jāiemācās atšķirt nelabvēļus no draugiem, lai labāk saprastu, kam varat uzticēties un kam nē.

COMMENTS

Leave a Comment