Kā jūsu reaģējat uz to, ka jūsu bijušais ir atradis jums aizstājēju, šaskaņā ar Zodiaka zīmi

6. Jaunava

Jūs neuzvedieties tā, it kā tas jūs ļoti ietekmētu. Ārā jūs izskatīsieties ļoti mierīgs un savākts. Jūs rīkosieties ļoti ierobežoti. Jūs slepeni nosodāt sava bijuša jauno mīļoto; jūs ņemat vērā visus defektus un katru viņu personības aspektu paturat prātā.

Lasi arī: Lauzto siržu horoskops. No kādām attiecībām mūk katras zodiaka zīmes pārstāvji?

7. Svari

Jūs sāksiet pieņemt daudzus ātrus lēmumus (kas jums ir pilnīgi neparasti), kad jūs saprotat, ka jūsu bijušais draugs ir atradis jaunu mīļāko. Jums vienmēr ir bijusi tendence uz nenoteiktību. Bet izpratne par to, ka jūsu bijušais dzīvo, radīs trauksmi un apjukumu tavā dzīvē; un jūs nezināt, kā ar to konstruktīvi rīkoties!

8. Skorpions

Jūsu atriebīgā puse pārņems jūs – un daži to var pat nosaukt par jūsu traku pusi. Kā Skorpions, jūs labi pārdzīvosiet šķiršanos, kamēr jūs sapratīsiet, ka jūsu bijušajam jau ir cits. Un, kad tas notiks, jūs nožēlosieties.

9. Strēlnieks

Protams, jūs spēsiet tikt galā ar šo situāciju, kā jūs tiekat galā ar lielāko daļu problēmu savā dzīvē. Jūs to ignorēsiet. Jūs iesiet izklaidēties. Jūs atbrīvosieties no tā. Jūs nejūtaties ļoti labi, ja jums ir jārisina savas jūtas. Tāpēc jums patīk ceļot – tas ir labākais izejas ceļš jums.

10. Mežāzis

Jūs šo scenāriju izturēsiet daudz labāk nekā lielākā daļa citu Zodiaka zīmju. Jūs pārāk nereaģēsiet. Jūs nepadodaties savām dusmām un neapmierinātībai ar kaut ko. Jūs vienkārši pārliecināt sevi, ka viss būs labāk, un jums vienkārši ir jāvirzās uz priekšu dzīvē. Jūs to neļaujat sajaukt vai atturēt no jums.

Lasi arī: 6 kompromisi, kas garantē laimīgas un stipras attiecības

11. Ūdensvīrs

Jūs vienkārši esat iegremdējies savās citās problēmās. Jūs neesat pārāk labi apguvis savas jūtas. Emocijas jums traucē, bet ar analītiskām problēmām jūs zināt, kā atrast kopīgu valodu.

12. Zivis

Jūs paļaujaties uz apkārtējiem, lai palīdzētu jums pārvarēt šo sarežģīto testu. Jūsu jutīguma dēļ jums būs grūti izdzīvot šajā dzīves posmā. Un jums būs nepieciešams atbalsts no draugiem un ģimenes.

Avots

Leave a Comment