Horoskops 2019. gada februārim – sagaidāmas patīkamas pārmaiņas!

Horoskopi palīdz mums pārvarēt šķēršļus ceļā. Mēneša horoskopā jūs atradīsiet noderīgākos astrologu padomus par to, kā gūt panākumus februārī.

Februāris solās būt daudzām Zodiaka zīmēm, ne kā ziemas, bet maigs, silts un bez spēcīga vēja. Debesīs valda miera un viegluma atmosfēra. Saturns un Jupiters – robežu planēta un haosa planēta, dimensijas un intuīcijas sfēra – vienlaicīgi pārvaldīs dzīves notikumus. No šādas debesu kombinācijas ir atkarīgi neatkarīgi lēmumi un pozitīvām pārmaiņas.

Auns

Februāra sākums Auniem saistīsies ar nelabvēļiem, kuri izmantos visus savus spēkus, lai radītu kaitējumu. Viņi var izmantot baumas, apmelošanu, anonīmus apvainojumus kā ieročus. Astrologi iesaka Auniem rīkoties atklāti, nereaģējot uz provokācijām un neiesaistīties.

Februāra otrā puse būs labvēlīgāka. Jupiters, kas ir pastiprināts Strēlniekā, veicinās personīgo un garīgo izaugsmi, novirzot Aunu uzmanību no reālās pasaules līdz tās pārdomām. Neiebilstiet šim procesam: šajā mēnesī stādītās sēklas nākotnē var radīt daudzsološas izmaiņas.

LASI ARĪ: 3 zodiaka zīmes, kurām 2019. gada februāris būs labākais mēnesis!

Vērsis

Vērsim interesē stabila dzīve, šajā mēnesī jāievēro standartu robežas, veselais saprāts, zemes loģika un personīgās spējas. Saturns, kas ir Mežāzī, var likt pārvērtēt savas spējas, kas pārvērš jebkuru nodarbošanos par piedzīvojumu, kurā tā būs nejauša, nevis personiskā pieredze. Rīcība garīgajā centībā piemērota radošajai un personīgajai sfērai, bet ne materiālajai.

Labākā mācība februārī Vērsim, sapņojot par bagātību, strādāt pie sevis un atbrīvoties no negatīvajām programmām. Jums nevajadzētu mēģināt uzturēt veiksmi ar jums, kur ir gudrāk saskaņoties ar nelieliem zaudējumiem un ļauties notikumiem. Astrologi atzīmē paaugstinātu aizkaitināmības pakāpi pār sīkumiem, tāpēc ir ieteicams kontrolēt savas emocijas un neuztraukties, jo pazudušās atslēgas, salauzti kompleksi vai neskaidrība bērnudārzā. Vērsim ir svarīgi atcerēties, ka neviens neatmaksā iztērētos nervus.

Dvīņi

Neskatoties uz to, ka Saturns atbalsta tavu ietekmi, februārī šī zīmes pārstāvjiem ārējie apstākļi var nebūt labi. Mēģinājumi realizēt savus plānus vai kaut kā virzīties uz priekšu var nonākt šķēršļos. Astrologi ziņo, ka ārējie apstākļi būs spēcīgāki par tavām vēlmēm. Tāpēc ir visnotaļ saprātīgi iesaistīties pasākumos, pat ja brīvības stāvoklis radīs psiholoģisku diskomfortu.

Mēneša problemātiskā tēma būs attiecības ar citiem. Cilvēki pēkšņi sāks diktēt Dvīņu uzvedības līniju, uzspiest savus uzskatus, smacēs tos ar padomu un kritiku. Mēneša otrā puse sola radikālu pārstrukturēšanu dzīvē. Aktivizēsies stiprās puses, pateicoties kurām varēs realizēt savas iniciatīvas un aizstāvēt pozīciju. Īsts atbalsts būs tuvinieki. No 17. februāra Dvīņi varēs ievērojami uzlabot savas attiecības, tostarp partnerattiecības.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment