Kā katras zvaigžņu zīmes pārstāvis izrāda savu simpātiju

Dažas zīmes izrāda līdzjūtību tik smalki, ka ir ļoti grūti uztvert viņu signālus. Citi, gluži pretēji, nepazīst šķēršļus. Par laimi, zvaigžņu eksperti jau sen ir izdomājuši visu zīmju taktiku un izveidojuši mīlestības vērtējumu.

Ir divi veidi, kā uzzināt, kas notiek dažu vārdu vīrieša dvēselē ar ļoti noslēpumainu seju: iemācīties lasīt domas vai pievērsties zvaigznēm. Otrais variants ir labāks, jo šajā gadījumā nav jābūt ekstrasensam, lai noskaidrotu, vai cilvēks ir iemīlējies vai vienkārši mulsina.

Auns

Ar Aunu viss ir viegli: viņš nekad nesavaldās. Gatavs atzīties mīlestībā otrajā randiņā. Godīgums ir viņa vizītkarte. Auns var būt romantisks, taču šī nav vismīļākā loma. Gandrīz vienmēr Auns sasniedz pretējas jūtas, pateicoties savai izmisīgajai drosmei. Aunu atteikums nebiedē: viņš sasniegs mīlestību, jo apņēmība ir vēl viena spilgta šīs zīmes iezīme.

Vērsis

Vērsis visā strādā nākotnei, tāpēc, pirms runāt par mīlestību, viņš visu kārtīgi izanalizēs. Viņš baidās atzīt savas jūtas pat sev, jo nevēlas neko mainīt. Viņu biedē sirsnīga atzīšanās, jo pēc tam dzīve vairs nebūs tā, kā bija. Taču par Vērša jūtām nav šaubu: viņš vienmēr ir atbildīgs par saviem vārdiem.

Lasi arī: Kuras 2023. gada dienas jums būs visveiksmīgākās: nosaki pēc sava dzimšanas datuma

Lasi arī: Kāda būs 2023. gada vasara katram zvaigžņu zīmes pārstāvim: dažus no jums sagaida liela veiksme un bagātība!

Dvīņi

Neviens nezina, kā atzīties mīlestībā labāk nekā Dvīņi. Šī zīme prasmīgi izrāda savu līdzjūtību un izsaka komplimentus. Taču ir kāds liels trūkums, par kuru daudzi zvaigžņu eksperti labprātāk klusē: līdz šim neviens nav spējis paredzēt Dvīņu motīvu. Pat paši Dvīņi  ne vienmēr zina, ko viņi vēlas no dzīves, partnera, attiecībām. Tāpēc viņu jūtas ātri pazūd kā ūdens smiltīs.

Vēzis

Šī noslēpumainā zīme hitīna apvalkā ir grūta pat zvaigžņu ekspertiem. Ļoti slepens Vēzis un, piespiežot ieroci, slēps savas jūtas. Kautrīgs, neizlēmīgs un, kas interesanti, dod priekšroku slepus iemīlēties. Iemīlējies, viņš nodod iniciatīvu vai nu liktenim, vai tam, kuru mīlēja. Taču tajā pašā laikā Vēža iekšienē kūsā emociju un sajūtu katls, kurš gaida savu labāko stundu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment